Nintendo Switch 2'nin Lite versiyonu çıkar mı?

• Konuyu başlatan F4T1H
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.746

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
Merhaba, neredeyse her hafta switch 2 hakkında sızıntılar oluyor, ancak Lite için en ufak bir şey yok, sizce switch 2'nin Lite versiyonu üretilir mi?
İlk konsolun Lite versiyonunu alacaktım ancak normal sürümünden de güçsüz gibi hissettirdiğinden vazgeçmiştim, 2. konsol sağlam gelecek gibi görünüyor. Umarım Lite versiyonu uygun fiyatlı olarak üretilip satılır.
(Kumandası çıkan bir aletin yuvasını kırarım ben:D, mıknatıs hele hiç güven vermiyor...)

Konsol ömrü yarılandığı zamanlarda muhtemelen hem OLED ekranlı versiyonu hem Lite versiyonu gelir.

Kumandası çıkan bir aletin yuvasını kırarım ben. :D Mıknatıs hele hiç güven vermiyor...
İlk modelin de kumandası çıkıyordu ama direkt oturttuğun raylı sistemi vardı ve sağlamdı. Kırmak için çaba göstermek lazım. Mıknatıs konusunda benim de şüphelerim var.

Merhaba, neredeyse her hafta switch 2 hakkında sızıntılar oluyor, ancak Lite için en ufak bir şey yok, sizce switch 2'nin Lite versiyonu üretilir mi?
İlk konsolun Lite versiyonunu alacaktım ancak normal sürümünden de güçsüz gibi hissettirdiğinden vazgeçmiştim, 2. konsol sağlam gelecek gibi görünüyor. Umarım Lite versiyonu uygun fiyatlı olarak üretilip satılır.
(Kumandası çıkan bir aletin yuvasını kırarım ben:D, mıknatıs hele hiç güven vermiyor...)

Gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı