Nintendo Switch alınır mı?

Bende böyle düşünüyordum ayrıca oyunları da aşırı pahalı 500 TL
2.el PS3 düşünüyordum aslında ama mario vb. oyunlar oynamak istediklerinden dolayı bu aşırı gereksiz pahalı konsoldan başka alternatif yok.
 
Switch ülkemizde pek uygun bir cihaz değil. Switch Mario, Zelda, Animal Crossing gibi grafik seviyesi düşük, oynanışı basit fakat eğlenceli oyunlara sahip. Japonya ve Amerika'da bu tarz oyunlar çok sevilse de Türkiye'deki genel oyun kitlesine bakarsak bu oyunlar pek sevilmiyor. Çoğu Türk vatandaşın bu konsolla eğlenmesi mümkün değil. Türklerin genel istekleri gerçekçilik ve yüksek grafik üzerine kurulu. İyi diyebileceğimiz oyun sayısı çok çok az.
 
Ucuza PC toplayıp TV'ye bağlayıp emülatörden mario falan açabilirsin diye bir fikir geldi aklıma, tabii Nintendo emulatörü var mı acaba? :)

Kardeşlerin kaç yaşında, belki PSP ile avutabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı