Nintendo Switch alınır mı?

Ucuza PC toplayıp TV'ye bağlayıp emülatörden mario falan açabilirsin diye bir fikir geldi aklıma, tabii Nintendo emulatörü var mı acaba? :)

Kardeşlerin kaç yaşında, belki PSP ile avutabilirsin.
Korsana destek yasaklama getirdiği için yazmadım. Benim yorumdan sonra biri yazar dedim bakalım patlayacak mısın? Haber et patlarsan. Emülatör de yasak mı öğreniriz :).

Switch ülkemizde pek uygun bir cihaz değil. Switch mario, zelda, animal crossing gibi grafik seviyesi düşük, oynanışı basit fakat eğlenceli oyunlara sahip. Japonya ve Amerika'da bu tarz oyunlar çok sevilse de Türkiye'deki genel oyun kitlesine bakarsak bu oyunlar pek sevilmiyor. Çoğu Türk vatandaşın bu konsolla eğlenmesi mümkün değil. Türklerin genel istekleri gerçekçilik ve yüksek grafik üzerine kurulu. İyi diyebileceğimiz oyun sayısı çok çok az.

Ben de öyle düşünüyorum onun yerine 4000TL'lik la.

Ucuza PC toplayıp TV'ye bağlayıp emülatörden mario falan açabilirsin diye bir fikir geldi aklıma, tabii Nintendo emulatörü var mı acaba? :)

Kardeşlerin kaç yaşında, belki PSP ile avutabilirsin.

Evet var 2 GB RAM'li laptopta wii oyunlarını 720P 30 FPS oynuyorum. 3500-4000TL'lik laptop olabilir hem benim de işimi görür az çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu vergilerle konsoldan çok basit bir laptop veya toplama PC daha mantıklı. Aylar önce 2000 TL civarıydı ama vergiyle birlikte 5000 TL civarı para asla verilmez. Belki 2. el alınabilir ama PC çok daha mantıklı.

Sanırım fiyatlar düşmez.amazon.de de 3250TL civarlarındaydı galiba. Zaten çok güzel oyunda yok.
FIFA 20 FIFA mobil grafiklerinde. Seneye Switch Pro 4K gibi bir cihaz çıkarsa düşünülebilir. Gerçi o da 10.000TL'den aşağı olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı