Nintendo Switch alınır mı?

Blorse

Decapat
Merhabalar,
Aklimda yakin zamanda Nintendo Switch almak var ama alip almama konusunda kararsizim.
Steam ve Epic Games uzerinden aldigim 50 - 60 tane oyunum bulunmakta. Fakat bunlarin birçoğunu bitirmis degilim. Genelde casual bir gamerim. Kafama estikve en fazla 3 saat oynarim ve cikarim. Super bir bilgisayarim yok, genelde Low settingde aciyor bilgisayarim. Henuz o tarafta bitirmedigim bir ton oyun varken bir anda fazlasiyla ister oldum artik gercekten bilgisayari bahane edebilecegim bir durumum kalmayacak. Ileride alacagim bilgisayar ise orta segment olur. Ama bir yandan da Switch oyun fiyatlari gozumu korkutmuyor degil. Aklimda telefona ve tabletime uyumlu bir Game Controller alip GeForce NOW ile kutuphanemdeki oyunlarimi oynamak geldi ama oyunlar surekli takilip duruyor ve zevli olmuyor. Ne yapacagim konusunda kararsiz kaldim.

Nintendo Switch gayet güzel alabilirsiniz hem yanınızda taşıyabilirsiniz küçük bişey ağırlık yapmaz bilgisayar gibi her türlü oyunu oynayabilirsiniz ve ben kullanmıştım çok da rahat zor değil, o sağda ki ve solda ki aparatları çıkarıp 2 kişi oyunlar oynayabilirsiniz.

Switch oyunları muazzam pahalı. Para konusunda sıkıntılarınız varsa almanızı tavsiye etmem. Yani switch almak bir bilgisayar almaktan daha kolay olabilir, fakat bir bilgisayar oyununa vereceğiniz paradan daha fazla ödersiniz Switch'te bir oyun için.
Switch oyunları muazzam pahalı.
Biraz daha PS Store'a yakın fiyatlandırmalara sahip ne yazık ki.

Cfw liyse alınır.

Gönül rahatlığı ile.uyarı: Çok oynadığınız takdirde elinize bakmanızı tavsiye etmem.

TheAny e kesinlikle katılıyorum nintendo switch e verdiğiniz para kadar bir de oyunlara para vermeniz gerekecektir ancak durumunuz iyiyse almanızı öneririm, zevkli bir cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…