Nintendo Switch alınır mı?

Alınmaz. Kütüphane desen çöplük, oyunlar desen mobil oyun 20-30fps alıyorsunuz, ücretler desen bölgesel fiyatlandırma yok Nintendonun amiral oyunları hiç bir zaman indirime girmez. Normal versiyonu ağır elde tutunca eliniz ağrıyor yatıp kullanayım desen onun için de ağır, Lite'ı bilmiyorum deneyimlemedim.
Kişisel tecrübem: Pokemon Sword, Zelda BOTW, Animal Crossing, Mario Party ve Nintendoya özel olmayan 3-4 oyun daha var. 2 yıl oldu toplam 20 saat falan oynamışımdır. 4 kişi olduğunuzda Mario Party zevkli fakat onu da bir kere oynayınca herşeyi görmüş oluyorsunuz zevk vermiyor tekrar.
Hayatımda ender pişman olduğum alışverişlerden kendisi.

Kütüphane gayette yeterli bence.

Nintendo Switch Lite alın tek farkı şu sağ ve soldaki aparatları çıkaramıyorsun o kadar.

Nintendo Switch Lite alın tek farkı şu sağ ve soldaki aparatları çıkaramıyorsun o kadar.

Ekran boyu küçük. parlaklık az. (ayarlanmıyor) joy con yok. televizyona bağlanmıyor. klavye mouse takılmıyor. Hareket sensörü yok. hareket sensörlü oyunları oynatmıyor.

Lite'tan ziyade normal olani tercih ederim buyuk ekranda oynamak ayri guzel. Daha uzun omurlu cunku genelde joyconlar arizalaniyormus. Bir yandan Steam Deck ve Switch OLED'i mi beklesem diyorum fiyat duser diye ve asil aradigim seyin SteamDeck olup olmadigina karar verdikten sonra almak daha mantikli sanirim. 600 TL bir oyun icin gereksiz pahali geliyor o yuzden ps'e de yonelmedim. Bir oyuna en fazla verdigim para 150 TL'yi gecmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…