Nintendo Switch alınır mı?

DiestroWas

Picopat
İyi sosyaller. Aktif olarak PS3 kullanmaktayım eski oyunların hepsini deneyimliyorum. Bunun yanına bir tane el konsolu istiyorum yeni oyunlar için. Nintendo Switch düşünüyorum ama fiyatı bana pahalı geldi, onun yerine Lite sürümü alınır mı sizce? Bu arada aksamları oynuyorum sadece o da 3-4 saat civarı.

İyi sosyaller. Aktif olarak PS3 kullanmaktayım eski oyunların hepsini deneyimliyorum. Bunun yanına bir tane el konsolu istiyorum yeni oyunlar için. Nintendo Switch düşünüyorum ama fiyatı bana pahalı geldi, onun yerine Lite sürümü alınır mı sizce? Bu arada aksamları oynuyorum sadece o da 3-4 saat civarı.
Merhaba, 2 gün önce idefixden sıfır Switch OLED satın almıştım. Taşınabilirliği bana göre değilmiş ve eğer satabilirsem Lite almayı düşünüyorum. 12800'e satın aldım 11000'e bırakırım. Biraz ucuz olsun ama sıfır gibi olsun diye düşünerseniz iletişime geçebiliriz.

Merhaba, 2 gün önce idefixden sıfır switch OLED satın almıştım. Taşınabilirliği bana göre değilmiş ve eğer satabilirsem Lite almayı düşünüyorum. 12800'e satın aldım 11000'e bırakırım. Biraz ucuz olsun ama sıfır olsun gibi düşünerseniz iletişime geçebiliriz.

Fiyatı yüzünden bende Lite alma taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı