Nintendo Switch alınırken hangi versiyon alınmalı?

• Konuyu başlatan Swixy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.496

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Nintendo Switch almayı düşünüyorum. 10 bin TL bütçem var ama hiç oynamadım bakmadım. Elimde tutmadım güzel bir şeye benziyor. Birkaç sorum var anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1: Lite ve kırmızı mavi olan V2 diye geçiyor herhalde hangisini almalıyım?
2: Kırık cipli diye bir versiyon var kırık olmayan var hangisinin piyasası hızlı satarken zarar etmem hangisini tercih edeyim?
3: Kaç GB olması gerekiyor 32 ve 256 GB arasında var herhalde.
4: Alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazınız çipli ise satışı daha kolay oluyor genel gördüğüm kadarıyla. Ucuza çipsiz alıp çip taktırmakta bir seçenek tabi. V1 ve V2 ayrımı sadece renge bakılarak anlaşılamıyor ürün kodlarına göre karar veriliyor hangisinin V1 hangisinin V2 olduğuna. Hafızası ne kadar olursa olsun yanında hızlısından bir hafıza kartı edinmek iyi bir fikir olabilir bence çipli kullanilacaksa.

Cihazınız çipli ise satışı daha kolay oluyor genel gördüğüm kadarıyla. Ucuza çipsiz alıp çip taktırmakta bir seçenek tabii. V1 ve V2 ayrımı sadece renge bakılarak anlaşılamıyor ürün kodlarına göre karar veriliyor hangisinin V1 hangisinin V2 olduğuna. Hafızası ne kadar olursa olsun yanında hızlısından bir hafıza kartı edinmek iyi bir fikir olabilir bence çipli kullanilacaksa.

V2 128 GB 8.5bin TL aksesuarları full varmış sizce fiyatı iyi mi?

Cihazınız çipli ise satışı daha kolay oluyor genel gördüğüm kadarıyla. Ucuza çipsiz alıp çip taktırmakta bir seçenek tabii. V1 ve V2 ayrımı sadece renge bakılarak anlaşılamıyor ürün kodlarına göre karar veriliyor hangisinin V1 hangisinin V2 olduğuna. Hafızası ne kadar olursa olsun yanında hızlısından bir hafıza kartı edinmek iyi bir fikir olabilir bence çipli kullanilacaksa.

V2 128 GB sence alınır mı? 8.5bin TL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı