Nintendo Switch almaya değer mi?

Chilmenn

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B-450h

Zotac GTX 1660 Super.

Ryzen 5 5500.

16 GB RAM.

600w psu
Arkadaşlar Nintendo Switch'i bu piyasada kaç TL'ye (2.el) bulurum ve almaya değer mi? Örneğin PS4 ile karşılaştırılsa güç olarak öne geçer mi ya da oyunları iyi mi?

Arkadaşlar Nintendo Switch'i bu piyasada kaç TL'ye (2.el) bulurum ve almaya değer mi? Örneğin PS4 ile karşılaştırılsa güç olarak öne geçer mi ya da oyunları iyi mi?

Kessinlikle değmez bence.

Eğer PS4 almaya gücünüz yetiyorsa onu alın ama illaha Taşınılabilir bir konsol istiyorsanız diyecek söz yok.Ayrıca PS4 Nintendo Switch den çok daha güçlüdür.

Not: Nintendo Switch Minimum 7 maksimumda 15 bin TL'ye alınabilir yani ortalama 10 bin TL'dir

Harika bir konsol 160 milyona yakın satmış kesinlikle değer exc oyunları piyasanın en iyisi ama normalde korsan onermesem bile eski nesil konsol kırık OLED alıp geçin.
Animal, Zelda, Mario'lar, xenoblade devasa bir arşivi var.

Alacaksaniz Switch Lite alin. Nintendo konsollari gucunden dolayi degil de icindeki ozel oyunlar icin alinir bunu da aklinizda bulundurun.
Kesinlikle.

Ayrıca ben şahsi olarak PS'nin oyun arşivini tercih ederim.

Exclusive oyunlarını seviyorsanız alın onun harici PS4 Xbox gibi konsollarla kıyaslamak aptallık olur ben 3 ay önce 11.000 liraya çipli OLED aldım alacaksan CFW'li al sende.

Sadece exclusive oyunları oynamak istiyorsanız ve el konsolu olarak kullanmayacaksınız emülatör kullanmak daha mantıklı.(oyunları iyi)

Sadece exclusive oyunları oynamak istiyorsanız ve el konsolu olarak kullanmayacaksınız emülatör kullanmak daha mantıklı.(oyunları iyi)
Ama Switch Emulatörü(Yuzu) diğer konsollarınkine göre biraz daha ağır ve erişmesi zor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…