Nintendo Switch almaya değer mi?

İki gün sonra unutacaksın konsolu Zelda, Mario, Pokemon gibi oyunlar için al.
Pokemon oynarım da zelda mario oynamam büyük ihtimalle. Asıl amacım Super smash bros online oynamak. Çok keyifli bir oyuna benziyor. Tavsiyelerin için çok teşekkürler.

Nintendo Switch alıp Zelda oynamamak

Garip garip oyunları zaten unutacaksın ve alan kişiler kendisi söylüyor TV bağlı şekilde kullanmadığını arada olan fiyat farkı az değil ve o fiyat farkı yerine Zelda, Pokemon ve Super Smash Bros alınabilir mesela

Burda oyun zevklerin asıl kararı vermeni sağlayacak. Nintendo Switch oyun bakımından diğer konsollardan farklı. Xbox ve Playstation AAA dediğimiz çok yüksek bütçeli, herşeyi kusursuz olan oyunlara sahiptir. GTA, RDR Serisi, Battlefield gibi birçok oyun. Nintendo Switch'te ise indie oyun ağırlıklıdır. Indie oyunlar Japon kültürü ile çok özdeşmiştir. Çoğu Türkün oynamayı sevecegı tarzda değildir. Nintendo exclusive oyun konusunda iyidir fakat bu oyunlar Zelda ve Super Mario'nun ötesine geçmiyor. Burda ne oynamayı sevdiğin asıl kararını belirlemeli.

Switch oyunlarını seviyorsan değer. bu oyunlara farklı bir platformdan erişemiyorsun çünkü.

Nintendo çok merak ettiğim bir cihaz. Mario ve zelda oyunları gördüğüm kadarıyla çok başarılı. Sırf bu iki oyın içinde cihaza bu kadar para verilir mi bilemiyorum?

Nintendo çok merak ettiğim bir cihaz. Mario ve zelda oyunları gördüğüm kadarıyla çok başarılı. Sırf bu iki oyın içinde cihaza bu kadar para verilir mi bilemiyorum?

Verilmez, kendisi yeterince pahalı. Exclusive oyunların pahalı olmasına okeyim de başka bir şey oynamaya kalksanız en basidinden 9 senelik Skyrim bile 300 lira. Oyun kütüphanesi de Indie çöplüğü maalesef.

Neden güzel duruyorlar bence.

Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım daha önce. Ne kadar para farkediyor hepsiburada 2400 tl ye buldum nintendo switch.
Aldığın ürünün 2019 model olmasına dikkat et derim. Eski modele göre şarjı %40 civarı daha fazla gidiyor ve işlemci olarak da daha iyi diye biliyorum. Yeni modelin kutusu tamamen kırmızı eskisi ise kutunun üzerinde bir el var ve beyaz. Satıcıya yeni olup olmadığını sorup al resimleri güncellenmemiş olabilir. Bu arada eğer zelda, mario odyssey, mario maker 2, fire emblem gibi oyunları oynamayacaksan nintendo almanın pek bir anlamı yok. Ha param çok sadece smash bros için alacağım dersen bilemem ama nintendoyu nintendo yapan oyunlar için almazsan bence konsol anlamını yitirir, tek bir oyun için almak da kesinlikle vereceğin fiyata deymez diye düşünüyorum.

Bence almalısın eğer ki bu tarz oyunlar dikkatini çekiyorsa tavsiyem. Ben araştırdım, yurtdışından Amazon'dan alacaksan daha pahalı geliyor. Oyunların konusuna gelirsek ben hikaye oyunlarını bitirdikce arkadaşlarla değiştiriyorum. Böylece her ay 1 oyun parasıyla 2 oyun oynuyorum ve neredeyse aynı fiyata ikinci elden satıp yeni oyun alıyoruz. Bayağı iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…