A Alpercancan Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #91 elonoğlu dedi: Heyaliriza. Genişletmek için tıkla... Discord adınız bu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 13 Şubat 2025 #92 Alpercancan dedi: Discord adınız bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet o. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025
A Apleyyyy Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #93 elonoğlu dedi: Ben de yapıyorum hocam kargo çıkabilirsin. Bir tane adamın yapacağı bir şey değil. Tecrübeli olması her türlü iyidir. Genişletmek için tıkla... Reis ne kadara yapıyorsun çip işlemini? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025
elonoğlu dedi: Ben de yapıyorum hocam kargo çıkabilirsin. Bir tane adamın yapacağı bir şey değil. Tecrübeli olması her türlü iyidir. Genişletmek için tıkla... Reis ne kadara yapıyorsun çip işlemini?
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 18 Şubat 2025 #94 Apleyyyy dedi: Reis ne kadara yapıyorsun çip işlemini. Genişletmek için tıkla... Discorddan eklerseniz konuşalım.
Apleyyyy dedi: Reis ne kadara yapıyorsun çip işlemini. Genişletmek için tıkla... Discorddan eklerseniz konuşalım.
Norville Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 60 24 Mart 2025 #95 elonoğlu dedi: Discorddan eklerseniz konuşalım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, discord üzerinden mi hala iletişim?
elonoğlu dedi: Discorddan eklerseniz konuşalım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, discord üzerinden mi hala iletişim?
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 24 Mart 2025 #96 Norville dedi: Merhaba, discord üzerinden mi hala iletişim? Genişletmek için tıkla... Evet Discord üzerinden.
Norville dedi: Merhaba, discord üzerinden mi hala iletişim? Genişletmek için tıkla... Evet Discord üzerinden.
S steve78 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #97 @elonoğlu Merhaba, Mig Switch hakkında ne düşünüyorsunuz? Cihazı söküp işlem yapmak yerine daha mantıklı bir seçenek değil mi?
@elonoğlu Merhaba, Mig Switch hakkında ne düşünüyorsunuz? Cihazı söküp işlem yapmak yerine daha mantıklı bir seçenek değil mi?
Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #98 Bu tinfoil ne zaman açılacak, şanssızlığa bak kırdırdım sistemi bakıma aldılar. kendim oyun indirip nasıl kurabilirim, tinfoil düzelene kadar. Yekta Özdemir dedi: Bu tinfoil ne zaman açılacak, şanssızlığa bak kırdırdım sistemi bakıma aldılar. kendim oyun indirip nasıl kurabilirim, tinfoil düzelene kadar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile sorunu çözdüm. Son düzenleme: 27 Mart 2025
Bu tinfoil ne zaman açılacak, şanssızlığa bak kırdırdım sistemi bakıma aldılar. kendim oyun indirip nasıl kurabilirim, tinfoil düzelene kadar. Yekta Özdemir dedi: Bu tinfoil ne zaman açılacak, şanssızlığa bak kırdırdım sistemi bakıma aldılar. kendim oyun indirip nasıl kurabilirim, tinfoil düzelene kadar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile sorunu çözdüm.
ardayza35 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #99 64 GB kart yeterli mi cwf için.
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 31 Mart 2025 #100 ardayza35 dedi: 64 GB kart yeterli mi cwf için. Genişletmek için tıkla... Çok oyun yüklenmez genelde 128 GB-256 GB tercih edilir.
ardayza35 dedi: 64 GB kart yeterli mi cwf için. Genişletmek için tıkla... Çok oyun yüklenmez genelde 128 GB-256 GB tercih edilir.