Nintendo Switch (çip) vs PS4 (CFW)

Hocam Switch genellikle zengin çocuklarının aldığı yan konsol ve PS4 her evde bulunması gereken bir konsol. Farkı unutmayın.
Dostum inanmayacaksın ama Nintendo'nun özel oyunlarını çok seven bir kitle var
PS4'te güzel bir konsol ama bazı kişiler Nintendo'yu daha çok seviyor.
Çipli şekilde satın alacağım alırsam.
Hocam bir Nintendo özel oyunlarına bak beğenmezsen alma beğenirsen al.

Hocam Switch genellikle zengin çocuklarının aldığı yan konsol ve PS4 her evde bulunması gerekn bir konsol. Farkı unutmayın.

Ülkemizde oyun kültürü çok ilerlemediği için Nintendo'ya bu gözle bakman normal. Nintendo pek çok kaliteli oyun serisine sahip oldukça köklü bir marka, zengin çocuklarının aldığı yan konsol demek markaya hakaret olur.

Ekleme: Ülkemizde pahalı olsa da Avrupa'da asgari ücretle geçinen bir ailenin kolayca alabileceği bir konsol Nintendo Switch.

Kız arkadaşımla ayda bir görüşüyoruz ama görüştüğümüz zaman Nintendo switch sports oyunundan çok keyif alırız gibi gözüküyor, genelde tek başımayken de kafa dağıtmalık stres atmalık oyunlar oynamayı düşünüyorum fakat satarken sizce piyasası nasıldır Türkiye'de playstation xbox kadar popüler olmadığı için satarken elimde kalır mı diye düşünüyorum

Elinde kalmaz hocam sarı sitede her türlü alıcısı oluyor.

Hocam Switch Avrupa'da ucuz olabilir fakat biz Avrupa'da yaşamıyoruz. Ayrıca Switch aman aman pahalı değil, sadece bana göre lüks bir cihaz çünkü oyunları kısıtlı ve çok pahalı. Ben Switch oyunlarını mesela Zelda'yı falan PS4 veya başka bir konsol koluyla emülatörle oynardım. Sırf elde oynamak için o kadar para vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…