Merhaba, yeni bir Nintendo Switch aldım ve bulut oyun sistemini denemek için Hitman'i indirdim, ancak oyun açılmadı. Fotoğrafta gösterdiğim hatayla karşılaştım. İnterneti değiştirdim, cihazı yeniden başlattım, mobil veri ile denedim, mobil veriden VPN açıp denedim, ayarlardan DNS ayarını değiştirdim, ancak bir türlü düzelmiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İşte aldığım hatalar:
Merhaba, yeni bir Nintendo Switch aldım ve bulut oyun sistemini denemek için Hitman'i indirdim, ancak oyun açılmadı. Fotoğrafta gösterdiğim hatayla karşılaştım. İnterneti değiştirdim, cihazı yeniden başlattım, mobil veri ile denedim, mobil veriden VPN açıp denedim, ayarlardan DNS ayarını değiştirdim, ancak bir türlü düzelmiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İşte aldığım hatalar:
İşte aldığım hatalar:
cihaz cpwli falan değildir herhalde hocam, ben de uzun süredir switch kullanıcısıyım ama çoğu özelliği kullanmıyorum. Çok sorun çıkarıyor valla garip bi sistemleri var.
Cihaz cpwli falan değildir herhalde hocam, ben de uzun süredir switch kullanıcısıyım ama çoğu özelliği kullanmıyorum. Çok sorun çıkarıyor vallahi garip bir sistemleri var.
Bir de şöyle bir problemim var internetim 1000mb normalde hız testi yaptığımda çıkan sonuç 300 400 mb kablosuz ağ da ancak Nintendo da bu 100 120'yi geçmiyor iki cihaz aynı uzaklıkta olmasına rağmen bu normal mi?