Nintendo Switch Cloud Game oyunları açmıyor

Oktay Demirayak

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir Nintendo Switch aldım ve bulut oyun sistemini denemek için Hitman'i indirdim, ancak oyun açılmadı. Fotoğrafta gösterdiğim hatayla karşılaştım. İnterneti değiştirdim, cihazı yeniden başlattım, mobil veri ile denedim, mobil veriden VPN açıp denedim, ayarlardan DNS ayarını değiştirdim, ancak bir türlü düzelmiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İşte aldığım hatalar:

Dosya Ekleri

• IMG_6724.jpeg
    135,8 KB · Görüntüleme: 70
Fotoğraf yok?

Evet fark ettim şimdi bir fotoğraf yükleyebildim diğerini yükleyemedim hata veriyor onu da yüklemeye çalışacağım.

Maalesef fotoğrafı bir türlü yükleyemiyorum ama aldığım hatanın tamamı:
Error Code: 2-AZ4BA-8734

Service code: 80500734

Due to network congestion, it may be the case that the required connection speed cannot be reached. Please try again later.

Son düzenleme:
cihaz cpwli falan değildir herhalde hocam, ben de uzun süredir switch kullanıcısıyım ama çoğu özelliği kullanmıyorum. Çok sorun çıkarıyor valla garip bi sistemleri var.

Özelleştirilmiş işletim sistemini kastetmiştim hocam ama yoktur zaten bilmiyorsanız.

Anladım teşekkür ederim benim korktuğum cihazda üretimsel vs bir problem mi var diye düşündüm hatta değiştirmek bile aklıma geliyordu.

Bir de şöyle bir problemim var internetim 1000mb normalde hız testi yaptığımda çıkan sonuç 300 400 mb kablosuz ağ da ancak Nintendo da bu 100 120'yi geçmiyor iki cihaz aynı uzaklıkta olmasına rağmen bu normal mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…