pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.078 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi Yuzu kapatıldı ve ben de başka emülatör bilmiyorum. Hangi yollarla Super Mario Party, Odyssey ya da Pokemon oyunlarını oynayabilirim?
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi Yuzu kapatıldı ve ben de başka emülatör bilmiyorum. Hangi yollarla Super Mario Party, Odyssey ya da Pokemon oyunlarını oynayabilirim?
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.636 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 Ryujinx - Nintendo Switch Emulator Ryujinx is an open-source Nintendo Switch emulator created by gdkchan and written in C#. ryujinx.org
Ryujinx - Nintendo Switch Emulator Ryujinx is an open-source Nintendo Switch emulator created by gdkchan and written in C#. ryujinx.org
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.078 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 mutlu pide dedi: Ryujinx - Nintendo Switch Emulator Ryujinx is an open-source Nintendo Switch emulator created by gdkchan and written in C#. ryujinx.org Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir hocam? Bir de bir şeyi halledemezsem internette bilgiye ulaşabilir miyim? Bilindik mi yani
mutlu pide dedi: Ryujinx - Nintendo Switch Emulator Ryujinx is an open-source Nintendo Switch emulator created by gdkchan and written in C#. ryujinx.org Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir hocam? Bir de bir şeyi halledemezsem internette bilgiye ulaşabilir miyim? Bilindik mi yani
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.636 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 pcci reis dedi: Güvenilir midir hocam? Bir de bir şeyi halledemezsem internette bilgiye ulaşabilir miyim? Bilindik mi yani Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Piyasada zaten 2 tane emülatör vardı Switch için biri yuzu biri bu.
pcci reis dedi: Güvenilir midir hocam? Bir de bir şeyi halledemezsem internette bilgiye ulaşabilir miyim? Bilindik mi yani Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Piyasada zaten 2 tane emülatör vardı Switch için biri yuzu biri bu.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.078 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 mutlu pide dedi: Güvenilir. Piyasada zaten 2 tane emülatör vardı Switch için biri Yuzu biri bu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
mutlu pide dedi: Güvenilir. Piyasada zaten 2 tane emülatör vardı Switch için biri Yuzu biri bu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.