Nintendo Switch emülator tavsiyesi

Floppa

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Nintendo Switch emülatorü kurup oynamak istiyorum fakat internetteki videoların çoğu güncel değil bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ryujinx kullan. Kendi sayfasında anlatımını yapıyor sadece firmware ve key bulmak zorundasın. Switch firmware yazsan çıkar zaten. Firmwareye uygun da key bulacaksın gerisini ryunun sitesindeki anlatımla halledersin.

Ryujinx kullan. Kendi sayfasında anlatımını yapıyor sadece Firmware ve key bulmak zorundasın. Switch Firmware yazsan çıkar zaten. Firmware'ye uygun da key bulacaksın gerisini ryunun sitesindeki anlatımla halledersin.

Kurdum fakat ROM için doğru düzgün bir site bulamadım öneriniz var mıdır?

Mortal Kombat 1 yükledim oyunu part 1 ve part 2 olarak 2 dosya şeklinde indirdi buradan sonra kurulumunu nasıl yapacağım ve Update dosyalarını da indirmem lazım mı?
Bi klasöre çıkar emudan o klasörü göster yeter. Update yapmak içinse oyuna sağtık manage Update de indirip klasöre çıkardığın updateyi seç. Misal ben switch rom/oyunun adı şeklinde bi klasörde oyunlar. Updatelerde her oyunun kendi klasöründe. Switch Roms/Zelda Botw gibi. Switch Roms klasörünü gösterip alt klasörleri de tarayı seçmen yeterli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…