memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 16 Nisan 2021 #11 Silinen üye dedi: Anladım fakat RTX ekran kartım var. Bu avantajı kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aaa, Ray Tracing'den yararlanmak istiyorsanız dediklerimi unutabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Anladım fakat RTX ekran kartım var. Bu avantajı kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aaa, Ray Tracing'den yararlanmak istiyorsanız dediklerimi unutabilirsiniz.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 16 Nisan 2021 #12 memorishy dedi: Aaa, Ray Tracing'den yararlanmak istiyorsanız dediklerimi unutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Grafik farkı çok üst düzey hocam. Gerçi bende serinin en küçüğü 2060 var ancak yinede sorunsuz oynarım diye düşünüyorum.
memorishy dedi: Aaa, Ray Tracing'den yararlanmak istiyorsanız dediklerimi unutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Grafik farkı çok üst düzey hocam. Gerçi bende serinin en küçüğü 2060 var ancak yinede sorunsuz oynarım diye düşünüyorum.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 16 Nisan 2021 #13 Bence alınmaz çünkü keyifli olmaz PC'de oynamak daha iyi olur.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 16 Nisan 2021 #14 Firevs dedi: Bence alınmaz çünkü keyifli olmaz PC'de oynamak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... RTX 2060 sahibi birine ne önerirsiniz? Java mi yoksa diğerini mi?
Firevs dedi: Bence alınmaz çünkü keyifli olmaz PC'de oynamak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... RTX 2060 sahibi birine ne önerirsiniz? Java mi yoksa diğerini mi?
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 16 Nisan 2021 #15 Silinen üye dedi: RTX 2060 sahibi birine ne önerirsiniz? Java mi yoksa diğerini mi? Genişletmek için tıkla... O konuları çok bilmiyorum hocam.
Silinen üye dedi: RTX 2060 sahibi birine ne önerirsiniz? Java mi yoksa diğerini mi? Genişletmek için tıkla... O konuları çok bilmiyorum hocam.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 16 Nisan 2021 #16 Silinen üye dedi: Grafik farkı çok üst düzey hocam. Gerçi bende serinin en küçüğü 2060 var ancak yine de sorunsuz oynarım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Stabil şekilde oynatmasa neden RTX serisinin bir üyesi olsun ki zaten.. Tabii ki oynarsınız sorunsuz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Grafik farkı çok üst düzey hocam. Gerçi bende serinin en küçüğü 2060 var ancak yine de sorunsuz oynarım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Stabil şekilde oynatmasa neden RTX serisinin bir üyesi olsun ki zaten.. Tabii ki oynarsınız sorunsuz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 16 Nisan 2021 #17 memorishy dedi: Stabil şekilde oynatmasa neden RTX serisinin bir üyesi olsun ki zaten.. Tabii ki oynarsınız sorunsuz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şuan peki istediğim gibi RTX'li oynayabilir miyim? Yoksa başkalarının dünyasında mi oynamak zorundayım?
memorishy dedi: Stabil şekilde oynatmasa neden RTX serisinin bir üyesi olsun ki zaten.. Tabii ki oynarsınız sorunsuz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şuan peki istediğim gibi RTX'li oynayabilir miyim? Yoksa başkalarının dünyasında mi oynamak zorundayım?
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 16 Nisan 2021 #18 Silinen üye dedi: Hocam şu an peki istediğim gibi RTX'li oynayabilir miyim? Yoksa başkalarının dünyasında mi oynamak zorundayım? Genişletmek için tıkla... RTX'in göz alıcı noktalarını görmek için oluşturulan haritalara girseniz deneyiminiz daha iyi olur. Kendi dünyanızı oluşturup oynayabilirsiniz elbette. Sınırlama yok.
Silinen üye dedi: Hocam şu an peki istediğim gibi RTX'li oynayabilir miyim? Yoksa başkalarının dünyasında mi oynamak zorundayım? Genişletmek için tıkla... RTX'in göz alıcı noktalarını görmek için oluşturulan haritalara girseniz deneyiminiz daha iyi olur. Kendi dünyanızı oluşturup oynayabilirsiniz elbette. Sınırlama yok.
T TİİK Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar V23.3.4 (almayın aldırmayın) Cinsiyet Diğer 16 Nisan 2021 #19 Silinen üye dedi: Anladım yani önermiyorsunuz. PC versiyonu olarak Microsoft Store'dan almalıyım değil mi? Kullanım olarak cidden çok mu zor? Genişletmek için tıkla... Bayağı zor. En az 2 3 (belki daha da az) yıl alışman lazım konsola. Ancak o zaman kolay.
Silinen üye dedi: Anladım yani önermiyorsunuz. PC versiyonu olarak Microsoft Store'dan almalıyım değil mi? Kullanım olarak cidden çok mu zor? Genişletmek için tıkla... Bayağı zor. En az 2 3 (belki daha da az) yıl alışman lazım konsola. Ancak o zaman kolay.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 16 Nisan 2021 #20 Silinen üye dedi: Anladım fakat RTX ekran kartım var. Bu avantajı kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Minecraft Bedrock Edition al. Eğlenceli hocam merak etme.
Silinen üye dedi: Anladım fakat RTX ekran kartım var. Bu avantajı kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Minecraft Bedrock Edition al. Eğlenceli hocam merak etme.