Nintendo Switch Lite alınır mı?

ucsumut

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, yazın çalışıp para biriktirip Nintendo Switch Lite almak istiyorum. Lite alma sebebim daha çok el konsolu istemem. Ancak oyun fiyatları gerçekten çok pahalı geldi sizce alınır mı oyun fiyatlarına rağmen değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun fiyatları pahalı. Çalışıp alacaksan oyun almaya paran kalmayabilir. BOTW bile 513 lira. Başka yöntemler var diye biliyorum. Sana kalmış.

Oyunları cidden gereksiz şekilde pahalı. Şahsen o parayla Playstation 4 almanı öneririm.

Konsol olarak parasının hakkını verir ama oyunlar için aynı şey geçerli değil. Alınmaz.

Merhaba. Dün birkaç aylık araştırmamın sonunda nintendo switch lite aldım. Oyun fiyatları dışarıdan bakıldığında gerçek çok pahalı gözüküyor ama eshop prices adlı siteye girersen diğer konsollarla arasında fark olmadığını görürsün. Aynı hesapla sadece region değiştirerek çok uygun fiyata almak mümkün ve herhangi bir riski de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…