Nintendo Switch Lite alınır mı?

Alınır kesinlikle ben kullanıyorum, sorularınızı alabilirim.
OLED'e döndüm hocam OLED alacağım. Bir süredir araştırıyorum ve bir kaç indirim gördüm e-shopta 7.5$ civarına bile oyunlar bulunuyor. Şu şu oyunları oynayacağım diye bir takıntım yok ondan dolayı oyun fiyatlarını takip ederek alınır gibi geliyor. Tabi yinede her türlü pahalı Steam, PS, Xbox gibi mağazalara göre.

Güzel fikir bende tüm oyun konsollarını kullanmış biriyim ama hiç aklıma satın almak gelmemişti o yüzden 2 gün önce Switch Lite ve PlayStation 5 satın aldım.
Kusura bakmayın biraz kötü çektim bunu.

Switch Lite:

Benim yiğenlerde OLED modeli var biraz kullandım ve çok çafçaflı ve hoş bir cihaz özellikle taşınabilir olarak kullanıyorsanız.
Ekranın kalitesi “evde düz V2 ve Lite var onlar ile kıyasladım” diğer modellere göre kat ve kat daha iyi ve bataryası en iyi giden modeldir.

O zaman OLED + Zelda BOTW = 10.000TL Hayırlı olsun gg wp Türkiyem. Bir konsol + 1 oyun 10.000TL

O zaman OLED + Zelda BOTW = 10.000TL Hayırlı olsun gg wp Türkiyem. Bir konsol + 1 oyun 10.000TL
Hocam OLED modeli burada daha ucuz:

BOTW:

8.700’e geliyor.

Ben Lite modelini daha çok sevdiğim için Lite alıp geçtim.

8.000TL diyor. 1.250TL de oyun desek = 9.250TL eh 10.000'e pekte bir şey kalmamış.

bende switch lite alıcagımda ne aldınız karar verdınızmı

Switch Lite'ın oyunlarına binlerce lira para verecekseniz alın çok güzel bir cihaz. Amacın sadece özel oyun ise 3DS/Wii. Amacın rekabetçi oyunlar ise Switch. Zamanında kullandım. Soracağınız soru varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…