BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Merhaba, Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum (2. el) sizce değer mi? Oyun performansından memnun kalır mıyım?
Merhaba, Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum (2. el) sizce değer mi? Oyun performansından memnun kalır mıyım?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 23 Nisan 2024 #2 Emülatörle bile daha rahat oynarsınız konsol fiyatı ve oyunları düşününce gereksiz bence.
BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 DMN dedi: Emülatörle bile daha rahat oynarsınız konsol fiyatı ve oyunları düşününce gereksiz bence. Genişletmek için tıkla... Taşınabilir konsol'a ihtiyacım var Switch iyimidir yoksa başka bi marka bakmam daha mı sağlkl olur?
DMN dedi: Emülatörle bile daha rahat oynarsınız konsol fiyatı ve oyunları düşününce gereksiz bence. Genişletmek için tıkla... Taşınabilir konsol'a ihtiyacım var Switch iyimidir yoksa başka bi marka bakmam daha mı sağlkl olur?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 23 Nisan 2024 #4 El konsolu olarak çok güzel. Oyunları sana hitap ediyorsa alınabilir. Ben aldım ancak oyunları bana göre değildi.
El konsolu olarak çok güzel. Oyunları sana hitap ediyorsa alınabilir. Ben aldım ancak oyunları bana göre değildi.