Nintendo Switch Lite alınır mı?

TheDemr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz gibi seneye Nintendo Switch 2 çıkıyor ve ben merak ediyorum Switch Lite alırsam elimde kalır mı ve desteği falan kesilir mi? Sizce Switch Lite almak mantıklı mı? (bütçem Switch Lite üstünde bir şeye yetmiyor.)

Valla alınır mı bence alınır içinde dolu oyun var hani onları bitirirken hem de switch 2 kütüphanesinin gelişmesini izlersin yandan. Zaten Switch kütüphanesini bitirmek istesen güzel oyunlarla birlikte hemen hemen 1.5+ sene alır bence tabii zevklere göre değişir bu süre ancak seni tutar uzun süre. Son olarak da kırabiliyorsun konsolu burdan istediğini yaparsın.

Ancak Switch 2 geri uyumluluk ile çıkarsa pek de anlamı kalmaz, ben düşünmüyorum nintendo gibi bir firmanın kolay kolay kütüphane izni vereceğine ancak verdi diyelim o zaman lite almanın anlamı da kalmaz.

Yani acelesi yoksa bi Switch 2 bekle derim görmen için eğer dediğim gibi olmaz ise gider lite alırsın zaten Switch 2 kırılması falan nasıl olacak onlar bile belli değil.

Vallahi alınır mı? Bence alınır içinde dolu oyun var hani onları bitirirken hem de switch 2 kütüphanesinin gelişmesini izlersin yandan. Zaten switch kütüphanesini bitirmek istesen güzel oyunlarla birlikte hemen hemen 1.5+ sene alır bence tabii zevklere göre değişir bu süre ancak seni tutar uzun süre. Son olarak da kırabiliyorsun konsolu buradan istediğini yaparsın.

Ancak switch 2 geri uyumluluk ile çıkarsa pek de anlamı kalmaz, ben düşünmüyorum Nintendo gibi bir firmanın kolay kolay kütüphane izni vereceğine ancak verdi diyelim o zaman Lite almanın anlamı da kalmaz.

Yani acelesi yoksa bir switch 2 bekle derim görmen için eğer dediğim gibi olmaz ise gider Lite alırsın zaten switch 2 kırılması falan nasıl olacak onlar bile belli değil.

Dün geriye uyumluluk olacak diye açıklama yaptılar resmi X hesaplarından.

Dün geriye uyumluluk olacak diye açıklama yaptılar resmi X hesaplarından.

Evet ya inanılmaz hoş olmuş yapmaları beklemiyordum çıkçası (bir de rastgele X'den açıklamaları ) ama Switch 2 ile Switch 1'in uyumluluk tavan olacak gibi. Bakalım emülatörlere yarar bu güzelce :D.

Evet ya inanılmaz hoş olmuş yapmaları beklemiyordum çıkçası (bir de rastgele X'den açıklamaları ) ama switch 2 ile switch 1'in uyumluluk tavan olacak gibi. Bakalım emülatörlere yarar bu güzelce :D.

Cihaz güçleneceği için bu sefer switch 2ye cwf geldiği an tam PS2 emulatörü ve kısmı PS3 emülatörünü kurmak için gün sayacağım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı