Merhaba ben Nintendo Lite almak istiyorum ama hayatımda hiç kullanmadım. Nintendo el konsolum olsun istiyorum, bütçem Nintendo'ya yetiyor. Sizce alınır mı? Nintendo Lite'ın özellikleri nedir, anlatabilir misiniz? Bir de PS3 ya da PS4 gibi kapanma durumu var mı Nintendo'ya?
Çipli OLED'ler 11.500'E kadar rahatça bulunuyor, ben de o bütçede OLED'i öneririm çok daha iyi bir deneyim sunuyor. Lite sürekli gezen ve oyun oynamayı sevenler için iyi bir çözüm sunsa da OLED'in ekranı ve joy-con'ların ayrılarak iki kişiye oyun imkanı sunması çok iyi. Çipsiz arıyorsanız daha da düşük fiyatlara bulmanız mümkün.
Çipli OLED'ler 11.500'e kadar rahatça bulunuyor, ben de o bütçede OLED'i öneririm çok daha iyi bir deneyim sunuyor. Lite sürekli gezen ve oyun oynamayı sevenler için iyi bir çözüm sunsa da OLED'in ekranı ve joy-con'ların ayrılarak iki kişiye oyun imkanı sunması çok iyi. Çipsiz arıyorsanız daha da düşük fiyatlara bulmanız mümkün.
Bir adet oyun + bir adet çipsiz OLED zorlayabilirsiniz o zaman. Oyunu da takas ederek değiştirirsiniz Facebook'ta. Bütçeniz ne kadar? Alternatiflere bakalım.
Bir adet oyun + bir adet çipsiz OLED zorlayabilirsiniz o zaman. Oyunu da takas ederek değiştirirsiniz Facebook'ta. Bütçeniz ne kadar? Alternatiflere bakalım.