Nintendo Switch Lite almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Mario and luigi RPG hayranıyım 4 tane oyun bitirdim fakat brothership oyun çıktı ve PC'de emülator kaldırmaz ve telefon iyi olsa bile emülator kullanmak oldukça imkansız Nintendo Switch Lite mantıklı mı peki?

Sorunuzu detaylandırırsanız daha iyi olur. Mesela fiyat konusunda sıkıntınız var mı ? Switch in yeni cihazı çıkacak ve geriye dönük uyumluluk olacak. Normal alınabilir bir fiyatta olursa bu eski cihaz yerine onu bekleyebilirsiniz.

Ben switch şu aşamada önermem. Ben de bir switch sahibiyim. Lite var. Cihaz güçsüz bir cihaz. Yenisi bu yakında duyurulacak ne gibi bir fiyattan çıkacak bir beklemekte fayda var.

Ben Mario and luigi brothership oynamak istiyorum ama paper jam'deyim o oyunu bitireceğim fakat brothership switch versiyonu benim PC ve telefonda switch açmak oldukça imkansız Lite alabilir miyim?

Beklemek istemiyorum ne gerek var

Son düzenleme:
Ben Mario and luigi brothership oynamak istiyorum ama paper jam'deyim o oyunu bitireceğim fakat brothership switch versiyonu benim PC ve telefonda switch açmak oldukça imkansız Lite alabilir miyim?

Beklemek istemiyorum ne gerek var
Açtığın konu da switch almak mantıklı mı diye soruyorsun. Sonra da beklemek istemiyorum ne gerek var diyorsun. Kararın belli, farklı bir mantık duymak istemiyorsan konu açmanın anlamı nedir ? Beklemek istemiyorsan alır geçersin.

yeni bir oyun gelmiş fakat switch olduğu için emülator kaldırmıyor.

Mantikli ama OLED almak daha mantikli bari cipli OLED al yillarca kullan.

Ucuz olsada mantıklı değil. Switch 2 çıkıyor ve Switch Lite ölü duruma düşecek. "Zararına bile olsa geri satarım" derseniz bitirip, satın. Şahsen 2.el düz Switch OLED alın derim. Enazından kaliteli ve Lite'a nazaran daha uzun yaşar. Şahsen ben Switch 2'yi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…