Nintendo Switch Lite için bütçe ne olmalı?

ateseren11

Kilopat
Arkadaşlar selam, yeni bir konsol almak istiyorum ve birkaç tane sorum olacak.
Öncelikle bana en uygun cihazın Nintendo Switch olduğuna kanaat getirdim. Sizce hangi modelini tercih etmeliyim. Genelde işteyken 1-2 saat falan oynamayı planlıyorum. Oyunları hakkında çok bir bilgim yok yeni giriş yapacağım.
Bir diğer sorum ise, bütçem ne olmalı?
Çipli içi oyun dolu bir cihaz almak istiyorum sizce bütçem ne kadar olmalı? Lite ve normal versiyonu için. Ve son olarak alırken nelere dikkat etmeliyim? Neresini kurcalamalıyım? Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Analogları kontrol edin drift sorunu adına. Ekranı kontrol edin çizdiği az olsun mümkünse koruyucu takın. Normal switch modeli alınacak ise Joy-Con'ların oturma durumunu kontrol edin bazen gıcırdama yapabiliyor kullanırken. Onun dışında eziği, kırığı, çıkığı yoksa benim aklıma pek bir durum gelmiyor. Şahsen çipli makine kullanmadım belki çip özelinde kontrol edilmesi gereken yerler olabilir.

Anladım hocam peki fiyat aralığım ne olmalı

Lite model 7-8k'ya, Oled modelde çipli olarak 13-14k'ya var hocam. Bana sorarsanız çipsiz almayın ve Oled alın derim. Her türlü parasının hakkını veriyor. Alırken de arkadaşlar demiş zaten ama joyconları kontrol edin, ekrana bakın o kadar.

Hocam oled mi yoksa başka bir versiyon mu emin değilim ama joyconları çıkan versiyon çipli 7000 - 7500 bandında buldum sizce nasıl? Yüz yüze görüşme imkanım var

Hocam oled mi yoksa başka bir versiyon mu emin değilim ama joyconları çıkan versiyon çipli 7000 - 7500 bandında buldum sizce nasıl? Yüz yüze görüşme imkanım var
V1 mi V2 mi olduğunu kontrol edin OLED olmasının imkanı yok. V1 daha kolay kırılıyor ancak daha büyük sorunları var.

V1 in şarjı az gidiyor, bazen fan ses yapıyor, turuncu ekran veriyor nadiren, drift sorunu en çok yaşanan model. V2 ise daha uzun pil ömrü daha iyi anaforlar ve daha sessiz çalışıyor. OLED model ise V2 nin de revize hali. Aradaki farkı model numaraları ile tespit edebiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Bide kutuları farklı V2 modelin kutusu kırmızı arka plan üstünde switch resmi vardı. Diğerinde farklıydı. V2 modellerin numaraları XKW harfleri ile başlıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…