Nintendo Switch Lite için SD kart önerisi

ateseren11

Kilopat
Arkadaşlar selam, başlıkta belirttiğim gibi, yeni bir Nintendo Switch Lite modeli satın aldım. Cihazın dahilisi 32 GB ve ekstra 32 GB SD kartla birlikte geldi bana fakat yetmeyeceğini anladım. Bana SD kart önerebilir misiniz?
Bir de SD kartı bilgisayarıma bağlamak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Bir aparatı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun Nintendo candır. Samsung EVO Plus'lardan önerebilirim SD Kart hocam. Kart okuyucu için USB 3.0 tercih edilebilir. Buradan bütçenize göre yorumları göz önünde bulundurarak alabilirsiniz.

Açıkçası benimde bir fikrim yok fakat ürünün yorumlarında switch kullanıcısı gördüm. APC tercih etmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart okuyucu işini görür ama yurt dışı ürünü olduğu için ithalat ücreti ve uzunca süre beklemeniz gerekir tahmini teslimat prime ile 12 Şubat gözüküyor
Yurtdışı olduğuna dikkat etmemişim. Farklı bir ürün bakayım

Kart okuyucu önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Yakın zamanda kullanmadım ama şunu deneyebilirsin işini görmezse beğenmedim diyip kutusuna koyup iade edersin. Puanı ve değerlendirmesi yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…