Nintendo Switch Lite internetsiz çalışır mı?

NESTR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Nintendo Switch Lite almak istiyorum fakat dışarıdada oynamak istiyorum, tramvay otobüs vb. internetsiz çalışıyor mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Online oyun oynamayacak isen internete gerek yok. Ama internetsiz bir yere gitmeden önce oyunun güncellemesi varsa yapın.
The Legend of Zelda Breath Of Wild'ı tavsiye ederim. Yılın oyunu oldu zaten. Minecraft'tı pek bilmiyorum ama online bir oyun değilse oynarsınız.

Kaç yıldır internetisiz oynarım minecraft ama bir şey daha sorayım sürüm nasıl oluyor?

@NESTR bir süresi yok internetsiz oynamak için. Dediğim gibi oyun online değilse istediğiniz zaman internetsiz oynarsınız.
Sürüm derken güncellemeleri diyorsan internete bağladığın zaman zaten cihaz sana söylüyor eğer güncelleme varsa.

Peki alınmaya değer bir konsol mu

@NESTR Nintendo oyunlarını sevmiyorsan hiç alma. Sana hitap etmez bu konsol. Ayrıca bu konsol da GTA 5, RDR 2 gibi oyunlar da yok. Benim gibi Nintendo oyunlarını seviyorsan al.
Nintendo oyun serileri:
The Legend Of Zelda
Super Mario
Pokemon
Splatoon
Fire Emblem
Animal Crossing
Metroid Prime
Bayonetta
Bu serilerden birini bile sevmiyorsan alma.

Ya ben dediğim gibi sadece minecraft oynuyorum zaten başka oyun oynamıyorum zaten yani sadece minecraft ı dışarıda oynayabiliyim yeter ki oda oynanıyor muş çok teşekkürler iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…