Nintendo Switch Lite kırılabilir mi?

DarthPac

Hectopat
Mobil oyunlarda eskide olduğu kadar çeşitlilik yok.
Bundan dolayı zevk alamıyorum.
PSP ölmeye yakın PSP almıştım fakat arada nostaji yapmak dışında kullanmıyorum.
Vita desen öldü, normal Switch'in Lite versiyonuna göre fazla özelliklerine ihtiyacım yok sonuçta oyunlar aynı.
Bundan dolayı Switch Lite almayı düşünüyorum.
Fakat aklımı çelen bir sorum var:

3-5 saat oynayıp kenara atıcağım bir oyuna 400-500TL baymak istemiyorum.
Diğer çoğu konsollar gibi kırılıp bedava oyun yüklenebilir mi?
Araştırdım fakat doğru düzgün bilgi bulamadım.
(konsol dünyası hakkındaki cahilliğimi kusura bakmayın lütfen)

Nintendo Yazılım Ekibi, kırılsa bile kırılamaması için elinden gelen güncellemeleri yapacaktır. Sadece 3-5Dk oynayı bir kenara atmak istiyorsanız daha ucuza satılan, içine istediğiniz ROM'u atabileceğiniz, emülatörlü oyun konsollarına bakın.

Hocam burda beni yazmışsınız. Peki şu an konsolu aldınız mı? Memnun musunuz? Varsa oyun önerileriniz şuraya tıklayıp benim konuma yazarsanız çok mutlu olurum.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Super Mario Odyssey oyunları emin olun 2-3 saat oynanacak oyunlar değil. 400-500 lira çok fazla ama buna rağmen saatlerce oynanabilecek muhteşem oyunlar. Özellikle Zelda MUHTEŞEM. Crack konusunda ise bunlar güncelleme alan cihazlar çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Sırf ama bir kaç oyun için alacaksanız güçlü bir bilgisayarınız varsa Cemu ile Zelda akıyor ama ben el konsolu istiyorum yatıp yuvarlanıp keyifle oynayacağım diyorsanız mecbur o paraları vereceksiniz.
Edit: Konu eskiymiş şimdi fark ettim ama olsun bakan olur belki.

Hocam switch lite almak istiyorum fakat 2ds xl de aklımı çelmiyor değil. Oyun kütüphanesi daha geniş ve oyunları daha ucuz ama artık oyun çıkmıyor. Ve bir de ben 3ds oyunlarını bir tek amazonda ve sahibinden’de gördüm orası da kötü. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence 2'si arasında kaldıysanız Switch daha mantıklı ve güzel. 2 DS ancak çok ucuza düşerse oyunlarıyla birlikte klasik yapmak için alınabilir ama günümüzde Switch ile karşılaştırılamaz bence. 2DS nostaji cihazı. Bu arada crackli ve oyun dolu 2DS ler var Sahibinden'de falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…