Unknowns Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2023 #1 Nintendo Switch Lite kırılır mı?
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #2 Unknowns dedi: Nintendo Switch Lite kırılır mı? Genişletmek için tıkla... Duvara fırlatıp deneyebilirsiniz.
Unknowns dedi: Nintendo Switch Lite kırılır mı? Genişletmek için tıkla... Duvara fırlatıp deneyebilirsiniz.
virtualhuman Yoctopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 505913 dedi: Duvara fırlatıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş o anlamda demek istemedi crack atmak anlamında dedi.
505913 dedi: Duvara fırlatıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş o anlamda demek istemedi crack atmak anlamında dedi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Temmuz 2023 #4 Evet yapabilirsiniz ama çipe ihtiyacınız var. Yazılımı direkt olarak kırılamıyor.
KS KS Unknowns Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2023 #5 Mirza Kaplan dedi: Evet yapabilirsiniz ama çipe ihtiyacınız var. Yazılımı direkt olarak kırılamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsine oluyor değil mi V1 v2 muhabbetleri dönüyorda kafam karıştı.
Mirza Kaplan dedi: Evet yapabilirsiniz ama çipe ihtiyacınız var. Yazılımı direkt olarak kırılamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsine oluyor değil mi V1 v2 muhabbetleri dönüyorda kafam karıştı.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Temmuz 2023 #6 Unknowns dedi: Hocam hepsine oluyor değil mi V1 v2 muhabbetleri dönüyorda kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hepsinde oluyor ama V1 Switch daha kolay kırılıyor sadece o kadar.
Unknowns dedi: Hocam hepsine oluyor değil mi V1 v2 muhabbetleri dönüyorda kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hepsinde oluyor ama V1 Switch daha kolay kırılıyor sadece o kadar.
KS KS Unknowns Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2023 #7 Mirza Kaplan dedi: Neredeyse hepsinde oluyor ama V1 Switch daha kolay kırılıyor sadece o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oluyor o ana yazılımmı değişiyor yoksa ek yazılımmı yükleniyor ?
Mirza Kaplan dedi: Neredeyse hepsinde oluyor ama V1 Switch daha kolay kırılıyor sadece o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oluyor o ana yazılımmı değişiyor yoksa ek yazılımmı yükleniyor ?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Temmuz 2023 #8 Unknowns dedi: Hocam nasıl oluyor o ana yazılımmı değişiyor yoksa ek yazılımmı yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Çip yazılımı kırıyor.
Unknowns dedi: Hocam nasıl oluyor o ana yazılımmı değişiyor yoksa ek yazılımmı yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Çip yazılımı kırıyor.
KS KS Unknowns Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2023 #9 Mirza Kaplan dedi: Çip yazılımı kırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz arayüzü kastetmiştim kusura bakmayın orada benim bir hatam olmuş.
Mirza Kaplan dedi: Çip yazılımı kırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz arayüzü kastetmiştim kusura bakmayın orada benim bir hatam olmuş.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 13 Temmuz 2023 #10 Unknowns dedi: Hocam biraz arayüzü kastetmiştim kusura bakmayın orada benim bir hatam olmuş. Genişletmek için tıkla... İşlemciye çip takılarak Boot menüsüne girmesi sağlanıyor başlatırken. SD Karta ikinci bir işletim sistemi yükleniyor ve oradan açılıyor cihaz. V1'de çipe gerek kalmadan yapılabiliyordu ancak V2, Lite ve OLED için çip gerekiyor.
Unknowns dedi: Hocam biraz arayüzü kastetmiştim kusura bakmayın orada benim bir hatam olmuş. Genişletmek için tıkla... İşlemciye çip takılarak Boot menüsüne girmesi sağlanıyor başlatırken. SD Karta ikinci bir işletim sistemi yükleniyor ve oradan açılıyor cihaz. V1'de çipe gerek kalmadan yapılabiliyordu ancak V2, Lite ve OLED için çip gerekiyor.