G ghostrw Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 257 15 Ağustos 2025 #1 Ç*pli Nintendo Switch Lite ya da Anbernic RG556 almayı düşünüyorum. Lite'a Android de kurulabildigi için emülatörleri çalıştırabiliyor hem de kendi oyunları var. Hangisi daha mantıklı sizce?
Ç*pli Nintendo Switch Lite ya da Anbernic RG556 almayı düşünüyorum. Lite'a Android de kurulabildigi için emülatörleri çalıştırabiliyor hem de kendi oyunları var. Hangisi daha mantıklı sizce?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.496 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #2 Cipli Lite. Cipli Lite'da Red Dead Redemption 1 oynarsin. Anbernic'de bunu yapamazsin sorunsuz bir sekilde.
Cipli Lite. Cipli Lite'da Red Dead Redemption 1 oynarsin. Anbernic'de bunu yapamazsin sorunsuz bir sekilde.
G ghostrw Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 257 15 Ağustos 2025 #3 Andreas Rönnberg dedi: Cipli Lite. Cipli Lite'da Red Dead Redemption 1 oynarsin. Anbernic'de bunu yapamazsin sorunsuz bir sekilde. Genişletmek için tıkla... Evet ama rg556'da emülatörler daha stabil çalışıyor sanki. Ama dediğiniz gibi switch özel oyunları da var bi taraftan.
Andreas Rönnberg dedi: Cipli Lite. Cipli Lite'da Red Dead Redemption 1 oynarsin. Anbernic'de bunu yapamazsin sorunsuz bir sekilde. Genişletmek için tıkla... Evet ama rg556'da emülatörler daha stabil çalışıyor sanki. Ama dediğiniz gibi switch özel oyunları da var bi taraftan.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.496 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 ghostrw dedi: Evet ama rg556'da emülatörler daha stabil çalışıyor sanki. Ama dediğiniz gibi switch özel oyunları da var bi taraftan. Genişletmek için tıkla... PS2 emulasyonu sartsa Anbernic. Sart degilse Switch lite al bence.
ghostrw dedi: Evet ama rg556'da emülatörler daha stabil çalışıyor sanki. Ama dediğiniz gibi switch özel oyunları da var bi taraftan. Genişletmek için tıkla... PS2 emulasyonu sartsa Anbernic. Sart degilse Switch lite al bence.
G ghostrw Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 257 15 Ağustos 2025 #5 Andreas Rönnberg dedi: PS2 emulasyonu sartsa Anbernic. Sart degilse Switch lite al bence. Genişletmek için tıkla... Şart değil ama ps2 oyunlarını da oynamayı düşünüyordum.
Andreas Rönnberg dedi: PS2 emulasyonu sartsa Anbernic. Sart degilse Switch lite al bence. Genişletmek için tıkla... Şart değil ama ps2 oyunlarını da oynamayı düşünüyordum.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.496 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #6 ghostrw dedi: Şart değil ama ps2 oyunlarını da oynamayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman Anbernic. Fakat bence ikinci el Steam Deck alman daha mantikli.
ghostrw dedi: Şart değil ama ps2 oyunlarını da oynamayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman Anbernic. Fakat bence ikinci el Steam Deck alman daha mantikli.
G ghostrw Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 257 15 Ağustos 2025 #7 Andreas Rönnberg dedi: O zaman Anbernic. Fakat bence ikinci el Steam Deck alman daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Anbernic ve liteı 7 bin civarına almayı düşünüyorum.O bütçelere çıkamam
Andreas Rönnberg dedi: O zaman Anbernic. Fakat bence ikinci el Steam Deck alman daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Anbernic ve liteı 7 bin civarına almayı düşünüyorum.O bütçelere çıkamam
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.496 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #8 ghostrw dedi: Anbernic ve liteı 7 bin civarına almayı düşünüyorum.O bütçelere çıkamam Genişletmek için tıkla... Ikisini de 7 bin civarina gormedim ben.
ghostrw dedi: Anbernic ve liteı 7 bin civarına almayı düşünüyorum.O bütçelere çıkamam Genişletmek için tıkla... Ikisini de 7 bin civarina gormedim ben.