Önemli olan bozulduğunda muhattabım olması. Esnaftan kulaklık bile almam.PS satan esnaflardan getirmelerini iste. 7.500'den fazla verme.
Senin kararin. Vatandan, Mediamarkt'dan 15 bin TL'ye alacaksin mecbur.Önemli olan bozulduğunda muhattabım olması. Esnaftan kulaklık bile almam.
Dostum internet sitelerinden hangisine güvenebilirim onu soruyorum.Senin kararin. Vatandan, Mediamarkt'dan 15 bin TL'ye alacaksin mecbur.
Amazon.Dostum internet sitelerinden hangisine güvenebilirim onu soruyorum.
HepsiBurada'dan aldım. Ürün sorunsuz ve eksiksiz geldi. Özellikle satıcıyı araştırdım. Fly Teknoloji aralarında en sorunsuz olanıydı. Ayrıca tavsiyem kesinlikle kutulu oyun almayın. Yüksek boyutlu bir sd kart alın. Oyunlar indirme girdiğinde aşırı uyguna denk geliyorlar. İndirimsiz hali ise fiziksel oyunla aynı fiyat.Ne yaptınız? Bende araştırıyorum ama güvenli bir yer bulamadım.
Hayırlı olsunHepsiBurada'dan aldım. Ürün sorunsuz ve eksiksiz geldi. Özellikle satıcıyı araştırdım. Fly Teknoloji aralarında en sorunsuz olanıydı. Ayrıca tavsiyem kesinlikle kutulu oyun almayın. Yüksek boyutlu bir sd kart alın. Oyunlar indirme girdiğinde aşırı uyguna denk geliyorlar. İndirimsiz hali ise fiziksel oyunla aynı fiyat.
Ekşide olumlu bir bilgiye rastlamadım(daha doğrusu bir bilgiye rastlamadım). 7,500 TL'ye mavi rengini aldım. Benim cihaz 2024 üretim. Ve bu siteyi kutulu oyun aldıktan sonra keşfettim ne yazıkki.Hayırlı olsuno satıcı hakkında nerdeyse hiç olumlu entry yok ekşide ama çok fazla alternatifte yok. Ne kadara aldınız? Birde sanırım alt tarafta cihazın üretim yılı var. Onu söyleyebilir misniz? Oyunlar için linkteki sayfayı takip edebilirsiniz. Hangi oyun hangi ülkede ucuzsa takibini yapıyor. eShop-Prices.com – A price comparison tool for Nintendo Switch games – Turkish Lira
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.