Alakası yok internet olduğu sürece uzaydan bile oynarsın. Bundan yıllar önce ipad ile remote play özelliği sayesinde arabada oynamışlığım varHayır alınmaz. Playstation Portal ile PS5 aynı internete bağlı olmadığı sürece oynamana izin vermiyor. Yani evden bakkala gitsen bile PS Portal çalışmayacaktır. PS Portal'ı tuvalette bile PS5 oynamak istiyorsan al sadece.
Psp gibi değil ama.Ps5 hep açık olmak zorunda,saçma bence yoksa ben de almayı düşünüyodum.Alakası yok internet olduğu sürece uzaydan bile oynarsın. Bundan yıllar önce ipad ile remote play özelliği sayesinde arabada oynamışlığım var
Açık olmak zorunda değil dinlenme modunda olmak zorunda. Ben zaten ps5’i aldığımdan beri hep dinlenme modunda kullanıyorum böyle olunca kendi kendine güncellemeleri yapıyor diğer türlü tam oynayacaksın güncellemeyi beklemek zorunda kalıyorsunPsp gibi değil ama.Ps5 hep açık olmak zorunda,saçma bence yoksa ben de almayı düşünüyodum.
Ev dışında kullanım imkanı var mı,memnun musunuz,tavsiye eder misiniz?Açık olmak zorunda değil dinlenme modunda olmak zorunda. Ben zaten ps5’i aldığımdan beri hep dinlenme modunda kullanıyorum böyle olunca kendi kendine güncellemeleri yapıyor diğer türlü tam oynayacaksın güncellemeyi beklemek zorunda kalıyorsun
Ev dışında oynanır. Şuan telefon yada tabletle de ev dışında remote play uygulaması ile oynayabilirsiniz. Ps5 dinlenme modunda olsun başka şehirden de oynarsınız. Bende portal yok alıp almamak için kararsızım sebebide online oyunlardaki performansı nasıl onu araştırıyorum. Hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz rahatlıkla oynanır.Ev dışında kullanım imkanı var mı,memnun musunuz,tavsiye eder misiniz?
Evet online oyunlarda kasıyo diyenler oluyo tam emin olamıyorum hala.Ama portala gerek yok tablete yansıtmak aynı mantık zaten.Ev dışında oynanır. Şuan telefon yada tabletle de ev dışında remote play uygulaması ile oynayabilirsiniz. Ps5 dinlenme modunda olsun başka şehirden de oynarsınız. Bende portal yok alıp almamak için kararsızım sebebide online oyunlardaki performansı nasıl onu araştırıyorum. Hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz rahatlıkla oynanır.
Bi sonuca ulaştınız mı?Ev dışında oynanır. Şuan telefon yada tabletle de ev dışında remote play uygulaması ile oynayabilirsiniz. Ps5 dinlenme modunda olsun başka şehirden de oynarsınız. Bende portal yok alıp almamak için kararsızım sebebide online oyunlardaki performansı nasıl onu araştırıyorum. Hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz rahatlıkla oynanır.
Cuma günü ps portal elime ulaştı 4 gündür kullanıyorum. Hikayeli oyunları oynaması keyifli. 1 kere fc 24 oynadım ara ara takılma diyemem ama akıcı bir takılma oluyor 1-2 saniyeliğine ama oyunu bozmuyor şahsen ben sıkıntı yaşamadım biraz daha online oyun oynayıp deneyimlerimi yazarım. Sonuç olarak ben aldığıma pişman olmadım sevdim açıkçasıEvet online oyunlarda kasıyo diyenler oluyo tam emin olamıyorum hala.Ama portala gerek yok tablete yansıtmak aynı mantık zaten.
Bi sonuca ulaştınız mı?
Ben de almayı düşünüyorum,diğer el konsollarına göre fiyatı çok uygun çünkü.Hikayeli oyunlar için ideal ancak online oyunlarda kasma oluyorsa eksi bir durum.İnsan online da oynamak ister yattığı yerden açıkçası.Sizden haber bekliyorum hocam.Cuma günü ps portal elime ulaştı 4 gündür kullanıyorum. Hikayeli oyunları oynaması keyifli. 1 kere fc 24 oynadım ara ara takılma diyemem ama akıcı bir takılma oluyor 1-2 saniyeliğine ama oyunu bozmuyor şahsen ben sıkıntı yaşamadım biraz daha online oyun oynayıp deneyimlerimi yazarım. Sonuç olarak ben aldığıma pişman olmadım sevdim açıkçası
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.