Yasin yontürk Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum fakat bilmediğim bir konu var. Lite versiyonu ile normal versiyon arasında FPS farkı var mı?
Arkadaşlar Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum fakat bilmediğim bir konu var. Lite versiyonu ile normal versiyon arasında FPS farkı var mı?
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Yasin yontürk dedi: Arkadaşlar Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum fakat bilmediğim bir konu var. Lite versiyonu ile normal versiyon arasında FPS farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Joycon çıkmasın daha küçük olsun dersen Lite, bildiğim kadarıyla olmaz.
Yasin yontürk dedi: Arkadaşlar Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum fakat bilmediğim bir konu var. Lite versiyonu ile normal versiyon arasında FPS farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Joycon çıkmasın daha küçük olsun dersen Lite, bildiğim kadarıyla olmaz.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.428 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Yasin yontürk dedi: Arkadaşlar Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum fakat bilmediğim bir konu var. Lite versiyonu ile normal versiyon arasında FPS farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Lite’da tek fark çıkarılabilir Joycon olmaması.
Yasin yontürk dedi: Arkadaşlar Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum fakat bilmediğim bir konu var. Lite versiyonu ile normal versiyon arasında FPS farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Lite’da tek fark çıkarılabilir Joycon olmaması.