Ozan7227 Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #1 Merhabalar, ben Nintendo Switch’imi satmak istiyorum. Sahibinden ve Letgo'ya koydum fakat oralarda çok hızlı satılmıyor, hızlı satılmıyor. Daha hızlı satabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı acaba?
Merhabalar, ben Nintendo Switch’imi satmak istiyorum. Sahibinden ve Letgo'ya koydum fakat oralarda çok hızlı satılmıyor, hızlı satılmıyor. Daha hızlı satabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı acaba?
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Eylül 2020 #2 Ozan7227 dedi: Sahibinden ve Letgo'ya koydum fakat oralarda çok hızlı satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Letgo'da ilanı silip tekrardan yükleyebilirsiniz. Böylece ilanınız üste çıkar ve daha çok kişi tarafından görülür.
Ozan7227 dedi: Sahibinden ve Letgo'ya koydum fakat oralarda çok hızlı satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Letgo'da ilanı silip tekrardan yükleyebilirsiniz. Böylece ilanınız üste çıkar ve daha çok kişi tarafından görülür.