Nintendo Switch nereden alınmalı?

SkuggaKnight

Decapat
İnternetdeki ürünlere bakıyorum 4-5 puan arasi alanlara görüyorum. Yorumlarin bazılarında ürünün önceden açılmış veya ikinci el gibi gözüktüğü söylenmiş. Sadece bir site veya bir üründe değil çoğu sitede durum aynı. O kadar iyi yorum varken böyle yorumların olması insanı kuşkulandiriyor.
Switch'i boyle problem yasamadan güvenli sekilde nereden alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lite mı alacaksınız normal / OLED mi?

Hocam, başka bir konuda çipli kullanmayı düşünüyordunuz diye hatırlıyorum, orada da direkt bulursanız çipli alın demiştim ancak böyle direkt satıcılardan güvenilir bir cihaz bulamadıysanız isterseniz direkt dolap, Letgo gibi kişisel satış yapan kişilere gidin. Garantisi devam eden sıfır ya da böyle sıfıra gerçekten çok yakın cihazları tercih edin. Sonrasında şehriniz neresi bilmiyorum ama düzgün bir elektronikçi ve oyun konsolları satan bir esnafla konuşur yaptırırsınız. Çok küçük bir şehirde değilseniz çipletecek yeri sonradan bulursunuz.

Kısa bir süre göz gezdirerek önüme çıkan bir teklifte 15 oyun (içinde bol bol da nintendo oyunu var) ve 23 ay garantili olduğunu yazan bir switch oledi 8400 TL'ye satıyor. Numarasını da teklifte bırakmış isterseniz bir göz atın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…