Nintendo Switch OLED alınır mı?

painasasa

Centipat
Daha fazla  
Klişe bir soru olacak ama Nintendo Switch OLED hâlâ alınır mı? Nintendo Switch 2 1-2 seneye çıkacak bende fazladan bir gelir elde ettim ve kardeşimle beraber Nintendo sports gibi oyunları oynamak istiyorum ve alırsam switch 2 çıkmaya yakın ikinci el olarak satma imkanim var mı? Piyasası nasıl tam olarak bilmiyorum. Son olarak da 2. el çipli bir cihaz alacağım kontrol etmem gereken bir şeyler var mıdır? Teşekkür ederim.

Aslında biraz size kalmış bir şey ama switch OLED biraz pahalı onun yerine normal alın bence ama dediğim gibi size kalmış bir şey.

Klişe bir soru olacak ama Nintendo Switch OLED hâlâ alınır mı? Nintendo Switch 2 1-2 seneye çıkacak bende fazladan bir gelir elde ettim ve kardeşimle beraber Nintendo sports gibi oyunları oynamak istiyorum ve alırsam switch 2 çıkmaya yakın ikinci el olarak satma imkanim var mı? Piyasası nasıl tam olarak bilmiyorum. Son olarak da 2. el çipli bir cihaz alacağım kontrol etmem gereken bir şeyler var mıdır? Teşekkür ederim.

OLED bence en alınması gereken model renkleri olsun ekran büyüklüğü vb bence şart ama 2. el alıyorsan joy conları vb kontrol et vuruğu çıkığı olmasın kafi.

OLED switch alınır. OLED ekranın görüntüsü ve çözünürlüğü kesinlikle sizi memnun edecektir. Satma ihtimaliniz tabii ki var, Nintendo Switch 2 çıkınca switch ölecekmiş gibi düşünmeye gerek yok. Nintendo tamamen farklı kafada bir oyun konsolu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı