Nintendo Switch OLED alınır mı?

Herkese merhaba, Nintendo Switch 2'nin cikmasina tahminen 4-5 ay kadar kalmisken switch OLED almak mantikli mi? Super Mario ve Zelda oyunlarini oynamak istiyorum, oyunlari kutulu bir sekilde alacagim ve isim bittikten sonra satacagim yani oyunlar icin maddi bir problemim yok, almami önerir misiniz yoksa Switch 2'yi mi bekleyeyim?

Mario ve Zelda oyunlarını emulator ile biraz oynayıp beğenirsen al bence. Ben de heves edip aldım hiç bana göre değilmiş özellikle Mario'lar. Öyle kenarda yatıyor cihaz şimdi. Çipli kullanacaksan şimdi OLED al normal kullanacaksan 2 bekle derim.

Mario ve Zelda oyunlarını emulator ile biraz oynayıp beğenirsen al bence. Ben de heves edip aldım hiç bana göre değilmiş özellikle Mario'lar. Öyle kenarda yatıyor cihaz şimdi. Çipli kullanacaksan şimdi OLED al normal kullanacaksan 2 bekle derim.

Hocam emulatoru calistirabilmek icin yine de fiziksel bir Nintendo'dan bir dosya almam gerekiyor diye biliyorum key gibi bir şey. Bir de onerebileceginiz bir emulator var mi ben internette bulamadim

Bakabilirsin hocam.

Bakabilirsin hocam.

Hocam iste Nintendo neredeyse butun emulatorleri internetten kaldirtdi, şu anda bu attiginiza erisim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı