falcone25 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 46 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2023 #1 İkinci el almayı düşünüyorum ama bazı kişiler cihaz kilitlenebilir vs. yazmış da bunun olma ihtimali nedir?
İkinci el almayı düşünüyorum ama bazı kişiler cihaz kilitlenebilir vs. yazmış da bunun olma ihtimali nedir?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 16 Ağustos 2023 #2 Düzgün yapılmış ise hiç sorun yaşamazsın.
falcone25 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 46 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2023 #3 Mirza Kaplan dedi: Düzgün yapılmış ise hiç sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl kontrol edebilirim bilgin var mı ?
Mirza Kaplan dedi: Düzgün yapılmış ise hiç sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl kontrol edebilirim bilgin var mı ?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 16 Ağustos 2023 #4 falcone25 dedi: Bunu nasıl kontrol edebilirim bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu normal bir kullanıcı kontrol edemez ama yükleme sürelerinde ve ek olarak sistemsel çökmeler yaşanmıyorsa sorun yok demektir.
falcone25 dedi: Bunu nasıl kontrol edebilirim bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu normal bir kullanıcı kontrol edemez ama yükleme sürelerinde ve ek olarak sistemsel çökmeler yaşanmıyorsa sorun yok demektir.
falcone25 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 46 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2023 #5 Mirza Kaplan dedi: Bunu normal bir kullanıcı kontrol edemez ama yükleme sürelerinde ve ek olarak sistemsel çökmeler yaşanmıyorsa sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Mirza Kaplan dedi: Bunu normal bir kullanıcı kontrol edemez ama yükleme sürelerinde ve ek olarak sistemsel çökmeler yaşanmıyorsa sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.