Nintendo Switch OLED mi, Lite mi?

SonneRoseN

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yaşımın ilerlemesi sebebiyle artık eskisi gibi PC başında oyun oynayamıyorum ve Mario gibi belli başlı oyunlar daha çok beni cezbediyor bundan sebeple Nintendo Switch almayı düşünüyorum lakin aklımda bazı sorular var. Oled ve Lite modelleri arasında oyun oynarken performans farkı yaşanıyor mu? OLED modelinde Joy-con'lar takılıp çıktığı için oyun oynarken sallanıyor ve oynanışı etkiliyor mu? Ve son olarak Lite modeli çok mu küçük yoksa ben mi fazla küçük sanıyorum? . Şimdiden teşekkür ediyorum.

Performans olarak farkı yok aynı donanım. Joyconlar inip çıkmıyor, sadece kronik bir drift problemi var bazen bozulabiliyor. Lite evet çok küçük 5.5 inç ekranı var. Eski tarz bir telefon ekranı büyüklüğünde.

Uzun vadede özellikle dayanıklılık ve ergonomik açıdan hangisini önerirsiniz acaba?

Yaklaşık 3-4 gün önce switch Lite modelini İspanya'dan getirttim. Performans olarak OLED ile fark yok. Hafif oluşu ve amacım elde oynamak oldugu için Lite tercih ettim,5.5 inch ekran bana yeterli geldi. Uzun bir süre kullanmayı düşünüyorsanız OLED almanızı öneririm eğer joystickler stickdrift olursa yenisini takma şansınız var. Ben switch 2ye upgradeleyebileceğim içinde Lite aldım.

YouTube'da biraz gezinme neticesinde Drift problemini çeşitli spreylerle, sıvılarla (WD40, Alkol, Kolonya) çözüldüğüne dair belli videolar izledim gerçeklik payı var mıdır acaba? OLED ve Lite modellerinin her ikisinde de Drift problemi oluyor mu?

İkisinde de oluyor drift problemi. Hava spreyleri her zaman işe yaramıyor genellikle konsolun içinin pisliğinden kaynaklanıyorsa ona yarıyor. Drift sorununun ana kaynağı kullanıma bağlı aşınma o yüzden oled alırsan joyconları değiştirebilirsin.
Oled yerine Nintendo switch V1 ve V2 alabilirsin bence.
Eğer nintendo switch te özellikle oynamak istediğin oyunlar yoksa onun yerine Nintendo 3DS ve PSP yi birlikte alabilirsin. Daha Geniş bir oyun kütüphanen olur ve cfw'lemesi daha kolay.

Oled tabi ki hocam. Çok daha iyi ve bir tık büyük bir ekran ve ayrılabilir joyconları var. Dock modundan bahsetmiyorum bile. Lite da malum Dock olayı native olarak yok. Çipli Oled al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…