Nintendo Switch oyun önerileri

yigitzn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba abiler ablalar Nintendo Switch Lite almayı düşünüyorum oyun önerileriniz varsa yazar mısınız? Mario kart 8'i bayağı beğendim. Luigi's mansion 3 güzel görünüyordu internette. Pokemon oyunu alacağım sword/shield ailesi mi yoksa let's GO pickachu mu daha iyi? Bilgili biri varsa bilgilendirirse sevinirim.

Zelda güzeldir.
zelda konusunda bilgisizim. nintendo'un çok önemli serilerinden olduğunu biliyorum.
Animal crossing çok oynanan bir oyun hiç oynamadım bilmiyorum ama beğenirseniz alabilirsiniz.
yardımın için sağ ol animal crossing ilgimi çekmiyor başka önerin varsa yazmaktan çekinme🙂🙂
The Legend of Zelda BOTW ve Link Past oyunlarını oynamazsan ayıp olur. Birazdan detaylı bir liste vereceğim.

@PustiPowerV2
Herkez zelda serisi hakkında öyle diyor fakat ben zelda konusunda çok bilgisizim. Bilgilendirirsen çok iyi olur. Peki pokemon shield/sword mu let's go mu daha iyi??

Zelda konusunda bilgisizim. Nintendo'un çok önemli serilerinden olduğunu biliyorum.

Yardımın için sağ ol animal crossing ilgimi çekmiyor başka önerin varsa yazmaktan çekinme🙂🙂

Herkes Zelda serisi hakkında öyle diyor fakat ben Zelda konusunda çok bilgisizim. Bilgilendirirsen çok iyi olur. Peki pokemon shield/sword mu let's GO mu daha iyi?

Arkadaşım pokemon oyunlarının ikisini de almalı diyor ve luigi's mansion 3'ü önerdi.

Ben kendisinin sadece demosunu oynadım ve beğendim. Sword/ Shield videosu izledim ama onu çok beğenmedim. Zevkler renkler meselesi.

Doğru söylüyorsun.

Arkadaşım pokemon oyunlarının ikisini de almalı diyor ve luigi's mansion 3'ü önerdi.

Pokemon konusunda öyle yapacağım herhalde 😄.Teşekkür ederim.
Arkadaşlar Zelda BOTW mi Link's Awakening mi daha iyi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı