yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #11 Sizce şimdi switch veya switch lite alayım mı yoksa pro modeli mi bekleyeyim? Pro model daha kesinleşmedi ama internette 2021'de çıkacak deniyor.
Sizce şimdi switch veya switch lite alayım mı yoksa pro modeli mi bekleyeyim? Pro model daha kesinleşmedi ama internette 2021'de çıkacak deniyor.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Ocak 2021 #12 Shura_Sama019 dedi: Kanka Nintendo oyunları pahalı diye söylüyorum hem fazla eğlenceli oyun yok mario odssey ve Zelda var. Genişletmek için tıkla... O oyunları hiç oynadın mı? Çok eğlencelidir hepsi. Nintendo Wii ile büyüdüm oyunları çok eğlenceliydi.
Shura_Sama019 dedi: Kanka Nintendo oyunları pahalı diye söylüyorum hem fazla eğlenceli oyun yok mario odssey ve Zelda var. Genişletmek için tıkla... O oyunları hiç oynadın mı? Çok eğlencelidir hepsi. Nintendo Wii ile büyüdüm oyunları çok eğlenceliydi.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #13 Mert Ayıboğan dedi: O oyunları hiç oynadın mı? Çok eğlencelidir hepsi. Nintendo Wii ile büyüdüm oyunları çok eğlenceliydi. Genişletmek için tıkla... Evet oynadım onlar çok güzeldi ama Türkiye de yaşadığımız için fiyatlar pek uygun değildi.
Mert Ayıboğan dedi: O oyunları hiç oynadın mı? Çok eğlencelidir hepsi. Nintendo Wii ile büyüdüm oyunları çok eğlenceliydi. Genişletmek için tıkla... Evet oynadım onlar çok güzeldi ama Türkiye de yaşadığımız için fiyatlar pek uygun değildi.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 12 Ocak 2021 #14 Shura_Sama019 dedi: Evet oynadım onlar çok güzeldi ama Türkiye'de yaşadığımız için fiyatlar pek uygun değildi. Genişletmek için tıkla... 2. el oyun alım, satım, takas olayları çok gelişti. O yüzden ucuza geliyor.
Shura_Sama019 dedi: Evet oynadım onlar çok güzeldi ama Türkiye'de yaşadığımız için fiyatlar pek uygun değildi. Genişletmek için tıkla... 2. el oyun alım, satım, takas olayları çok gelişti. O yüzden ucuza geliyor.
yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #15 Mert Ayıboğan dedi: O oyunları hiç oynadın mı? Çok eğlencelidir hepsi. Nintendo Wii ile büyüdüm oyunları çok eğlenceliydi. Genişletmek için tıkla... Ben de 4 sene önce Wii U isterdim ama bir şekilde almamıştım içimde kaldı Nintendo . Shura_Sama019 dedi: Evet oynadım onlar çok güzeldi ama Türkiye de yaşadığımız için fiyatlar pek uygun değildi. Genişletmek için tıkla... Fiyatları biliyorum ama oyunları güzel ve el konsollarını seviyorum.
Mert Ayıboğan dedi: O oyunları hiç oynadın mı? Çok eğlencelidir hepsi. Nintendo Wii ile büyüdüm oyunları çok eğlenceliydi. Genişletmek için tıkla... Ben de 4 sene önce Wii U isterdim ama bir şekilde almamıştım içimde kaldı Nintendo . Shura_Sama019 dedi: Evet oynadım onlar çok güzeldi ama Türkiye de yaşadığımız için fiyatlar pek uygun değildi. Genişletmek için tıkla... Fiyatları biliyorum ama oyunları güzel ve el konsollarını seviyorum.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #16 An yigitzn dedi: Ben de 4 sene önce Wii U isterdim ama bir şekilde almamıştım içimde kaldı Nintendo . Fiyatları biliyorum ama oyunları güzel ve el konsollarını seviyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam iyi eğenceler.
An yigitzn dedi: Ben de 4 sene önce Wii U isterdim ama bir şekilde almamıştım içimde kaldı Nintendo . Fiyatları biliyorum ama oyunları güzel ve el konsollarını seviyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam iyi eğenceler.
yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #17 Shura_Sama019 dedi: Anladım hocam iyi eğenceler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.