YiğittSkywalker
Centipat
- Katılım
- 19 Temmuz 2024
- Mesajlar
- 17
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
PS Vita'nın doğrusu pekte özel oyunu yok. Çoğu oyunu PS4'e geldi ve kütüphaneside çok dar, ölü bir konsol. Ama Switch'te alın diyemem çünkü Switch'in asıl değerli oyunları sizin ilginizi çekmiyor. RDR, Witcher oynamak içinde bana göre alınmaz.2 konsol arasında kararsız kaldım. Açıkçası Vita biraz daha iyi geliyor çünkü oyunları daha güzel ve bende PlayStation 4 de var. Remote Play falan olsun güzel geliyor ama Nintendo da hâlâ yaşayan bir cihaz. Mario, Zelda gibi oyunları ilgimi çekmese de FIFA, RDR, Fortnite, Minecraft gibi oyunları var ve onun da özellikleri bayağı iyi. Sizce hangisini almalıyım?
Abi bu sene devlet hastanesinde yaptırması zorunlu olan bir işim vardı. Switch Lite çantamda kalmış yemin ederim kurtarıcım oldu ya.Nintendo oyunlarının ilginizi çekmediğini belirtmişsiniz o zaman orda oynayacağınız diğer oyunlar ps ve pc'de de var ve witcher 3 gibi o tarz oyunları ilk oynadığınız platformun switch olmasını önermem aktif olarak switch kullanıyorum ama bu konsolun en güzel tarafı kesinlikle zelda oyunları ve bence zelda serisine kesinlikle şans vermelisiniz. Öte yandan ps4'te oynadığınız oyunları remote play ile oynamak istiyorsanız ps vita almanız iyi olur ama vita'nın remote play özelliği konusunda hiç bilgim yok eğer portal gibi güçlü bir internet bağlantısı gerektiriyorsa çoğu yerde kullanamayacaksınız muhtemelen bu özelliği, tabi emülatör için iyi bir cihaz. Vita'nın özel oyunları yok desek yeridir bu konsol emülasyon ve remote play için alınır alınırsa ayrıca mevcut vita fiyatlarını aşırı saçma buluyorum switch lite ile aynı fiyatlar bu fiyatta olduktan sonra alınmasını direkt saçma buluyorum zaten. Tekrar belirteyim witcher 3 gibi ağır oyunları ilk oynadığınız platformun switch olmasını tavsiye etmem ama tekrar oynarken çok güzel oluyor tabiki de ama demek istediğim ilk oynayışında ps4'te veya pc'de daha çok keyif alırsın bu tarz oyunlardan. Switch, vita'dan güçlü bir konsol ayrıca vita'nın hem özel oyunu yok hem de switch'in kendi özel oyunu olmayan ama oynatabildiği çoğu 3. parti oyunu vita oynatamıyor, tercih sizin hocam. Vita fiyatları gerçekten inanılmaz absürt, saçmalık sıfır switch lite parasına satın almak gerçekten akıl karı değil
Gerçekten muhteşem bir konsol, ben de alalı nerdeyse 2 ay oldu daha önceden oynamak istediğim birkaç oyunu bitirdikten sonra zelda breath of the wild'a bir şans vereyim dedim ve 1 aydır her gün oynuyorum bilerek bitirmiyorum oyunu o kadar güzel ki daha uzun süre oynamak istiyorum ve bugüne kadar zelda hakkında bilgim sıfırdı ilgimi de çekmezdi şimdi bütün lore'a seriye' sardımAbi bu sene devlet hastanesinde yaptırması zorunlu olan bir işim vardı. Switch Lite çantamda kalmış yemin ederim kurtarıcım oldu ya.
Kesinlikle Zeldalar mükemmel ama benim nacizane tavsiyem Mario Galaxy leri oynaman olabilir. Bence kesinlikle yapılmış en iyi platform oyunları. Zeldalar konusunda da kesinlikle çok haklısın. Ben ilk Windwaker ile oynamaya başladım çocuk iken çok keyifliydi cidden Nintendo ayrı bir dünya. Mario ne ya çocuk oyunu Zelda ne ya grafikler ne gibi ön yargılar sadece güzellikten mahrum bırakan hareketler gibi geliyor. Switchte benim şu aralar en çok oynadığım oyun Dark Souls 1 ve Balatro oldu valla... Benim ki kırık ondan dolayı biraz daha rahat oluyor zaten online oyun oynamıyorum switchten.Gerçekten muhteşem bir konsol, ben de alalı nerdeyse 2 ay oldu daha önceden oynamak istediğim birkaç oyunu bitirdikten sonra zelda breath of the wild'a bir şans vereyim dedim ve 1 aydır her gün oynuyorum bilerek bitirmiyorum oyunu o kadar güzel ki daha uzun süre oynamak istiyorum ve bugüne kadar zelda hakkında bilgim sıfırdı ilgimi de çekmezdi şimdi bütün lore'a seriye' sardımkonsoldan çok zelda'yı sevdim diyebilirim ve devasa bir kütüphanesi var, switch 2'nin özel oyun ve kütüphane konusunda 1'i yakalaması baya sürecek gibi iyi ki de öyle çünkü bu konsolun hakkını vermeden 2'ye geçmek istemem açıkçası harika makine.