Nintendo Switch vs PS Vita

O önyargıyı kırdım bende zelda sayesinde sonra mario odyssey indirdim(benimki de kırık) ama o sarmadı beni ve zelda'nın aksine onu oynamayı da istiyordum zaten ilgimi çekiyordu ama asıl sorun oynamayı becerememem neden bilmiyorum beceremedim platform oyunlarıyla çok aram yok ondan olabilir, odyssey i sildim sonra XD. Şimdilik uzatabildiğim kadar uzatıp botw'ı bitiricem sonra totk'ı oynamadan önce biraz ara koyucam tekrardan özleyeyim diye ard arda hemen tüketmek istemiyorum hele de tek bu ikisi varken bu formülde. O arada eski zeldaları oynamayı planlıyorum umarım yakın zamanda da yeni zelda oyunu duyurulur. Balatro'yu bilmiyorum ama Dark Souls da oynayamam ben zor oyunu beceremiyorum botw'da lynel kesemiyorum hala sinir krizi geçiriyorum ben Souls oynayamam oynasam bile benim için veya konsol için iyi olmaz XD

Souls oyunlarını zor değil de... nerede ne yapacağını bilme ve düşman hareketlerini ezberleme oyunu olarak görüyorum.

Sanırım vita alacağım dediğim gibi zaten bir PS4 var elimde Nintendo'daki FIFA, Witcher RDR Skyrim gibi oyunları oynayabiliyorum bu sefer de Nintendo'nun Mario Zelda Pokemon gibi oyunları kalıyor bunlarda benim ilgimi çekmiyor ancak vitada benim için daha çok seçenek var kendi güzel oyunları az da olsa bana yetecek kadar var ve Remote Play özelliği sandığımdanda iyi çıktı eğer yanlış değilsem interneti iyiyse her yerden Remote Play özelliğini kullanabiliyormuşum bu sayede daha da değerleniyor benim için.

Vita da Mortal Kombat'lar God of War'ın en kötü oyunu Persona 4 ve metal Gear Solid var...

Vita da Mortal Kombat'lar God of War'ın en kötü oyunu Persona 4 ve metal Gear Solid var...

Dediğim gibi az da olsa bana yetecek kadar oyun var zaten her dakika oyun oynayan birisi değilim böyle yolculuklarda tatillerde internet olmayan yerlerde oynarım ve bunun için vitanın yeteceğini düşünüyorum elimde PSP de var ama o biraz yetersiz geldi vitada Minecraft, Uncharted, Killzone, Call of Duty falan varmış bana yeter onlar.

Uncharted oynaması işkence...Minecraft telefondakinden daha kötü. Killzone eh CoD oynamadım. Ama PS Vita'ya vereceğim para yerine gider Nintendo Switch Lite alır kırıp oynarım. En azından daha güncel konsol. Hala oyunlar çıkıyor. Minecraft var zaten switchte. CoD yok onun yerine Wolfenstein var Doom var eğer Uncharted diyor iseniz 10 saat bile sürmüyor...öteki tarafta Witcher 3 var...

Killzone güzel deniyor aslında, bi de gow 1 ve 2 nin portu var güzel oyunlar onlar psp'ye çıkan gow'lar nasıl bilmiyorum o tartışılır bence arkadaşa yeterli vita her gün kullanacak gibi gözükmüyor. Baktı sevdi el konsollarını ordan switch e geçiş yapar zaten ps vita'nın absürt fiyatlarından dolayı zarar etmez satıp switch lite alıp üzerine sadece çipletme parası(2-2.5k) ekleyerek switch'e geçiş yapar veya biraz daha ekler oled alır.

Öyle yapıcam zaten ben grafiklere felan çok önem veren biri değilim öyle bir derdim olsa zaten direk Nintendo alırım rahatıma bakarım ps vitanın telefondan kötü minecraftına nintendonun oyunlarına tercih ederim he baktım yetmiyor gider o zaman nintendo alırım

Nintendo'ya çok yanlış bakıyorsunuz hocam, nintendo oyunlarına bir şans vermeniz lazım sizle aynı fikirdeydim bende zelda oynayana kadar. Nintendo'nun grafikleri de öyle aman aman iyi değil bir el konsoluna göre en iyisi sadece zaten nintendo hiçbir zaman en iyi grafikleri vaadeden veya grafikleriyle pazarlayan, öyle bir amacı olan bir firma olmadı her şeyin grafikte olmadığının en büyük kanıtı adamlar. Rog Ally falan konsol değil onlar taşınabilir bilgisayar yani onlarla karşılaştırmayın grafikleri. Switch ps vita'dan daha güçlü ve ps vita terkedildi switch ise firmalar tarafından destekleniyor optimizasyon yapıyorlar ondan daha zorlayıcı ve daha fazla oyun çalıştırabiliyor.

Doğrudur ama cidden ilgimi çekmiyor switch azda olsa oynama fırsatım oldu hatta zamanında baya çok almak istedim ama sonra gidip bir PlayStation aldım nintendonun exculusive oyunları bana göre değil kötü demiyorum elbette seveni var açıkçası bende Mariokart oynamıştım baya hoşuma gitmişti ama ne denir bilmiyorum daha böyle PlayStation tarzı oyunlar hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…