Nintendo Switch vs PS5

KompetaN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim şuan da 10000 TL bütçem bulunmakta ve Nintendo Switch almaya yeterli. Fakat çok kararsızım. İlk başta Nintendo Switch almak istiyordum fakat sonradan PS5 almaya karar verdim ama bütçem yetmiyor. Sizce ne yapmalıyım bir fikir verirseniz çok sevinirim. Şuan bütçem yetiyor iken Nintendo Switch alayım mı ? (Öğrenciyim herhangi bir işte de çalışmıyorum).

Güzel bir televizyonunuz varsa, özgürce istediğiniz gibi erişebildiğiniz ps5. Yok ben elimin altında dursun istediğim yerde oynarım derseniz switch. Gerçi switch hakkında pek bilgim yok o yüzden ps5 hakkındaki yorumumu dikkate alın.

Sırf Zelda için bile Switch alınır. Ama performans isterseniz net PS5.

PS5 derim ben.

1 oyuna 1000 TL + verecek paranız varsa Switch alın

1 oyuna 1000 TL + verecek paranız varsa Switch alın
Evet ya o kısmı çok kötü işte switch'in oyun fiyatları çok uçuk

Sanırım PS5 alacağım tavsiyen için çok teşekkür ederim

Ben PS5 diyorum.
Çok sağol

Evet ya o kısmı çok kötü işte switch'in oyun fiyatları çok uçuk

Sanırım PS5 alacağım tavsiyen için çok teşekkür ederim
Gelecek olarak düşünürsek PS5 ama Nintendi exclusive oyunları oynamak istiyorsanız da sırf onlar için switch de alınır.PS5 için oyun bütçeniz olması gerek ama switch için cfw mevcut. Cihaza makul fiyata çip uygulaması yaptırabilirsiniz eger almayı düşünürseniz çip konusunda yardımcı olabilirim. Kendim çip işlemini yapıyorum.

Ben PS5 diyorum.
Fakat küçük bir sorun var. Konuda da belirttiğim gibi 10000 TL bütçem var PS5 teknosa'da en ucuz 16698 TL 7000 TL'yi nasıl tamamlayacağım işte onu bilmiyorum işin kötü yanı o.

CFW nedir tam olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…