Nintendo Switch vs PS5

Fakat küçük bir sorun var. Konuda da belirttiğim gibi 10000 TL bütçem var PS5 teknosa'da en ucuz 16698 TL 7000 TL'yi nasıl tamamlayacağım işte onu bilmiyorum işin kötü yanı o.

CFW nedir tam olarak ?
Custom FrameWork yani cihazı kırmak anlamına geliyor. İstediğiniz oyunları 3. part yazılımları yükleyerek. Cihazınıza ücret ödemeden yüklemek.

Hocam 2.el bakabilirsiniz. 10.700TL'ye
Vallahi ikinci elde baktım ama fiyatlar genelde 15.000-16.000 fiyatları arasında hep maalesef.

Custom FrameWork yani cihazı kırmak anlamına geliyor. İstediğiniz oyunları 3. part yazılımları yükleyerek. Cihazınıza ücret ödemeden yüklemek.
Türkiye'de satılıyor mu peki ? Yani nasıl olacak ki tüm oyunları hemen indirebiliyormuyum mesela ?

Teşekkür ederim bu fiyata PS5 çok iyi gerçekten.

İlk olarak Nintendo Switch alacaktım ama oyunları çok pahalı ve biraz yaşı küçük çocuklar için gibi bir konsol.

Teşekkür ederim bu fiyata PS5 çok iyi gerçekten.

İlk olarak Nintendo Switch alacaktım ama oyunları çok pahalı ve biraz yaşı küçük çocuklar için gibi bir konsol.

Bu konsolu genellikle büyükler oynuyor aslında çocukalar casual büyükler hardcore oynuyor Nintendo herkese hitap ediyor.

Vallahi ikinci elde baktım ama fiyatlar genelde 15.000-16.000 fiyatları arasında hep maalesef.

Türkiye'de satılıyor mu peki ? Yani nasıl olacak ki tüm oyunları hemen indirebiliyormuyum mesela ?
Cihazına çip takılıyor işlemci kısmına ve yazılım yükleniyor. Ben Kocaeli de yapıyorum o işlemi. Nintendoya çıkmış olan oyunları indirebiliyorsun.

Cihazına çip takılıyor işlemci kısmına ve yazılım yükleniyor. Ben Kocaeli de yapıyorum o işlemi. Nintendoya çıkmış olan oyunları indirebiliyorsun.
Bu yasal bir işlem mi peki güvenilir mi ? Çünkü tüm oyunları bedavaya indirmek imkansız gibi birşey.

Bu yasal bir işlem mi peki güvenilir mi ? Çünkü tüm oyunları bedavaya indirmek imkansız gibi birşey.
Bilgisayarda nasıl torrent indirebiliyorsanız öyle düşünün, bunda da indirmek için cfw yapıyoruz. Yasal olmayan kısmı yazılım kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…