kadtoon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Geçenlerde aldığım Wii konsoluna birkaç emulator ve oyun yüklemek istiyorum. Bunun için Wii'nin kırılması gerekiyormuş. Benim de bu konu hakkında pek bir şey bildiğim söylenemez. Yardım edebilir misiniz?
Geçenlerde aldığım Wii konsoluna birkaç emulator ve oyun yüklemek istiyorum. Bunun için Wii'nin kırılması gerekiyormuş. Benim de bu konu hakkında pek bir şey bildiğim söylenemez. Yardım edebilir misiniz?
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.365 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Hocam YouTube'da videolar var oradan izlersen kirabilirsin. Youtube'a wii cfw tutorial yaz nasıl kırıldığını izleyebilirsin.
Hocam YouTube'da videolar var oradan izlersen kirabilirsin. Youtube'a wii cfw tutorial yaz nasıl kırıldığını izleyebilirsin.
kadtoon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 Rogturk dedi: Hocam YouTube'da videolar var oradan izlersen kirabilirsin. Youtube'a wii cfw tutorial yaz nasıl kırıldığını izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki sonrasında nasıl emulator yükleyeceğim ayni uygulamadan mı? @Rogturk Son düzenleme: 21 Haziran 2025
Rogturk dedi: Hocam YouTube'da videolar var oradan izlersen kirabilirsin. Youtube'a wii cfw tutorial yaz nasıl kırıldığını izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki sonrasında nasıl emulator yükleyeceğim ayni uygulamadan mı? @Rogturk
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.365 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #4 kadtoon dedi: Peki sonrasında nasıl emulator yükleyeceğim ayni uygulamadan mı? @Rogturk Genişletmek için tıkla... Emulatör icin ayrı uygulamalar var. Onları indirip kurulum yapabilirsin.
kadtoon dedi: Peki sonrasında nasıl emulator yükleyeceğim ayni uygulamadan mı? @Rogturk Genişletmek için tıkla... Emulatör icin ayrı uygulamalar var. Onları indirip kurulum yapabilirsin.