Nintendo'da retro oyun önerisi

Memory Card

Centipat
Eski oyunlar bana zevkli geliyor. Hem de emülatörler sayesinde oyunların keyfi katlanıyor. Playstation tarafında geniş bir arşivim var ama Nintendo için Mario gibi bilindiklerin dışında pek bilgim yok. Nintendo 64 ve Gamecube için daha az bilinen güzel oyun önerileriniz var mı? Not: RPG türünü sevmiyorum.

Eski oyunlar bana zevkli geliyor. Hem de emülatörler sayesinde oyunların keyfi katlanıyor. Playstation tarafında geniş bir arşivim var ama Nintendo için Mario gibi bilindiklerin dışında pek bilgim yok. Nintendo 64 ve Gamecube için daha az bilinen güzel oyun önerileriniz var mı? Not: RPG türünü sevmiyorum.
N64'te Ocarine of Time, Majora's Mask ve Super Mario 64 üçlüsünü biliyorsunuzdur ama kesin oynayın genede derim tekrardan. "Golden Eye'da" en ünlü N64 oyunlarından.

Ekstra olarak şahsen N64'te Mario Party 3 ve Super Smash Bros'u çok severdim.
Mario Golf, Tennis ve Kart'ta zevkli baya.

Onun dışında:
F-Zero X
Duke Nukem 64 ve Doom 64
StarFox 64
Yoshi's Island
Donkey Kong 64

N64'te Ocarine of Time, Majora's Mask ve Super Mario 64 üçlüsünü biliyorsunuzdur ama kesin oynayın genede derim tekrardan. "Golden Eye'da" en ünlü N64 oyunlarından.

Ekstra olarak şahsen N64'te Mario Party 3 ve Super Smash Bros'u çok severdim.
Mario Golf, Tennis ve Kart'ta zevkli baya.

Onun dışında:
F-Zero X
Duke Nukem 64 ve Doom 64
StarFox 64
Yoshi's Island
Donkey Kong 64
Güzel öneriler sağ olun. Mario 64 bende var. Golden Eye, Donkey Kong 64, Duke Nukem 64 oyunları bayağı ilgi çekici. Yoshi's Island bir SNES oyunuymuş onu da beğendim. N64 için Yoshi's Story diye bir oyun varmış. 😍 Zelda oyunları veya RPG gibi detaylı ve uzun soluklu oyunları pek tercih etmiyorum bayıyor beni. 😅
Ben de birkaç tane buldum: Beetle Adventure Racing, 1080° Snowboarding, Wave Race 64, Perfect Dark.

Yoshi's Island bir SNES oyunuymuş onu da beğendim. N64 için Yoshi's Story diye bir oyun varmış. 😍
Onu karıştırmışım. Yoshi's Island'ı şahsen GBA versiyonunu oynuyordum, şiddetle tavsiye ederim onuda.

Şimdi aklıma geldi: Sadece Gamecube çıkmış Eternal Darkness var.
Birde sadece Gamecube'e çıktığı için satış ve bilindiklik olarak feci duruma düşmüş bir oyun ama 92 Metacritic'e sahip.

Son düzenleme:
Onu karıştırmışım. Yoshi's Island'ı şahsen GBA versiyonunu oynuyordum, şiddetle tavsiye ederim onuda.

Şimdi aklıma geldi: Sadece Gamecube çıkmış Eternal Darkness var.
Birde sadece Gamecube'e çıktığı için satış ve bilindiklik olarak feci duruma düşmüş bir oyun ama 92 Metacritic'e sahip.
Süpersiniz. Hayatta Kalma Korku oyunu şu ana kadar hiç oynamadım. Biraz tırsarım. 😅 İlk bunu denerim, oynayabilirsem sonrasında Resident Evil 4 Gamecube sürümünü de denerim belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı