brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 11 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar verilen linkleri tekrar tekrar açtım İnternet'te aradım bulamadım FxX8350 işlemcim var OS X Mavericks kurmak istiyorum daha imajı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar verilen linkleri tekrar tekrar açtım İnternet'te aradım bulamadım FxX8350 işlemcim var OS X Mavericks kurmak istiyorum daha imajı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2015 #2 Niresh Mavericks 10.9 with AMD & Intel - USB & ISO
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 11 Kasım 2015 #3 montezuma dedi: Niresh Mavericks 10.9 with AMD & Intel - USB & ISO Genişletmek için tıkla... 3 saattir o sitede o sayfadayım ama indirmiyor. Bir dener misin indiriyor mu ? Yorumların olduğu kısmı getiriyor önüme fazlasını yapmıyor.
montezuma dedi: Niresh Mavericks 10.9 with AMD & Intel - USB & ISO Genişletmek için tıkla... 3 saattir o sitede o sayfadayım ama indirmiyor. Bir dener misin indiriyor mu ? Yorumların olduğu kısmı getiriyor önüme fazlasını yapmıyor.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2015 #4 İndireceğin şey Torrent dosyası ve iniyor.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 11 Kasım 2015 #5 montezuma dedi: İndireceğin şey Torrent dosyası ve iniyor. Genişletmek için tıkla... Tamam indirdim sağol. İş yerindeki bilgisayarda sorun vardı galiba. montezuma dedi: İndireceğin şey Torrent dosyası ve iniyor. Genişletmek için tıkla... Burada bir kaç tane imaj dosyası var hangisini kullanmalıyım ?
montezuma dedi: İndireceğin şey Torrent dosyası ve iniyor. Genişletmek için tıkla... Tamam indirdim sağol. İş yerindeki bilgisayarda sorun vardı galiba. montezuma dedi: İndireceğin şey Torrent dosyası ve iniyor. Genişletmek için tıkla... Burada bir kaç tane imaj dosyası var hangisini kullanmalıyım ?