Niresh APU'lu cihaza kurulabilir mi?

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,
Technopattaki Niresh ile AMD PClere OS X Maverics kurulumu konusunu görünce kurmaya niyetlendim. Recovery bölümümü korumak maksadıyla hard diskimi söküp elimde eski bilgisayardan kalan boş hard diskimi taktım ve imajı indirmeye başladım. Ancak konuda "32-bit AMD işlemci kullananlar amd, 64-bit AMD işlemci kullananlar amd64, FX serisi AMD işlemci kullananlar ise amdfx komutlarını girmelidir." şeklinde bir ibare var. Bilgisayarım MSI GX70 ve AMD A10-5750M APU barındırıyor. Acaba boot satırında amd64 komutunu çalıştırarak kurulum yapabilir miyim? Kurulum sonrasında sıkıntı çıkar mı? Şu an UEFI Windows 8.1 kullanıyorum Boot konusunda sıkıntı çıkarır mı? Görüşlerinizi bekliyorum :)

@Recep Baltaş

Güncelleme (Kusura bakmayın konuda düzenle linki aktif olmadığı için buraya yazıyorum): amd64 -v GraphicsEnabler=No komutlarıyla kurulumu tamamladım. Ancak açılışta apple simgesi üzerinde hata mesajları aldım. Fotoğraf çekmeyi unutup reset attım ve devamındaki resetlerde apple logosunda hata almadan takılı kaldım boot etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı