Niresh APU'lu cihaza kurulabilir mi?

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,
Technopattaki Niresh ile AMD PClere OS X Maverics kurulumu konusunu görünce kurmaya niyetlendim. Recovery bölümümü korumak maksadıyla hard diskimi söküp elimde eski bilgisayardan kalan boş hard diskimi taktım ve imajı indirmeye başladım. Ancak konuda "32-bit AMD işlemci kullananlar amd, 64-bit AMD işlemci kullananlar amd64, FX serisi AMD işlemci kullananlar ise amdfx komutlarını girmelidir." şeklinde bir ibare var. Bilgisayarım MSI GX70 ve AMD A10-5750M APU barındırıyor. Acaba boot satırında amd64 komutunu çalıştırarak kurulum yapabilir miyim? Kurulum sonrasında sıkıntı çıkar mı? Şu an UEFI Windows 8.1 kullanıyorum Boot konusunda sıkıntı çıkarır mı? Görüşlerinizi bekliyorum

@Recep Baltaş

Güncelleme (Kusura bakmayın konuda düzenle linki aktif olmadığı için buraya yazıyorum): amd64 -v GraphicsEnabler=No komutlarıyla kurulumu tamamladım. Ancak açılışta apple simgesi üzerinde hata mesajları aldım. Fotoğraf çekmeyi unutup reset attım ve devamındaki resetlerde apple logosunda hata almadan takılı kaldım boot etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…