H Hıdır Gökhan Avcı Kilopat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #1 Sistem yeniden başladıktan sonra karşınıza Niresh bootloader çıkacaktır. Kurulum yaptığınız sabit diski seçin ve Enter tuşuna basın. Bu işlemi yapıyorum hdd i seçip Enter tuşuna basıyorum fakat daha sonra apple logosu doluyor ve resimde ki yerde kalıyorum. Amd fx 8120 8 gb ram gtx 650 ti ekran kartı 500 gb hdd Resim:
Sistem yeniden başladıktan sonra karşınıza Niresh bootloader çıkacaktır. Kurulum yaptığınız sabit diski seçin ve Enter tuşuna basın. Bu işlemi yapıyorum hdd i seçip Enter tuşuna basıyorum fakat daha sonra apple logosu doluyor ve resimde ki yerde kalıyorum. Amd fx 8120 8 gb ram gtx 650 ti ekran kartı 500 gb hdd Resim:
H Hıdır Gökhan Avcı Kilopat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #2 Sorunu Çözdüm fakat yeni bir sorunum var driverler ilk defa kurduğum için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sorunu Çözdüm fakat yeni bir sorunum var driverler ilk defa kurduğum için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2014 #3 Anakartınızın modelini bilmemiz gerekiyor.