B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2013 #11 talatimac dedi: Eski sürümlerle ne uğraşıyorsun desem Makineye win 8 yerine XP yüklemeye çalışmak gibi bişey Genişletmek için tıkla... İlk önce kendi laptobuma iDeneb kuracağım çünkü AMD kullanıyor. iDeneb kurduktan sonra iAtkos ML2 USB'si hazırlayacağım. Daha sonra iDeneb'i sileceğim. Sonrada İntel bilgisayara ML2 kurmaya çalışacağım.
talatimac dedi: Eski sürümlerle ne uğraşıyorsun desem Makineye win 8 yerine XP yüklemeye çalışmak gibi bişey Genişletmek için tıkla... İlk önce kendi laptobuma iDeneb kuracağım çünkü AMD kullanıyor. iDeneb kurduktan sonra iAtkos ML2 USB'si hazırlayacağım. Daha sonra iDeneb'i sileceğim. Sonrada İntel bilgisayara ML2 kurmaya çalışacağım.
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 24 Ağustos 2013 #12 Bu da deli çıktı