kaan1 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 31 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #1 Niresh ile 10.10 Yosemite kuruyorum fakat tekrar boot edip açılırken ses geliyor görüntü yok bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Niresh ile 10.10 Yosemite kuruyorum fakat tekrar boot edip açılırken ses geliyor görüntü yok bu sorunu nasıl çözebilirim ?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 28 Aralık 2014 #2 Aynı sorunu bende yaşadım, parametre kısmına GraphicsEnabler=No ekleyerek çözdüm. Deneyip sonucunu yazar mısınız.
Aynı sorunu bende yaşadım, parametre kısmına GraphicsEnabler=No ekleyerek çözdüm. Deneyip sonucunu yazar mısınız.
kaan1 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 31 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #3 Denedim açıldı fakat, her açılışta aynısını mı yapmam gerek ?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 28 Aralık 2014 #4 kaan1 dedi: Denedim açıldı fakat, her açılışta aynısını mı yapmam gerek ? Genişletmek için tıkla... Bootloader yükleyebilirsiniz. Telefondan girdiğim için yardımcı olamayacağım.
kaan1 dedi: Denedim açıldı fakat, her açılışta aynısını mı yapmam gerek ? Genişletmek için tıkla... Bootloader yükleyebilirsiniz. Telefondan girdiğim için yardımcı olamayacağım.